Brexit?

Sluneční den impéria EU, nad kterým ani pomazánkové máslo nezapadne, byl překryt hrozivě vypadajícím mrakem ambivalentních konvergentních nespojitostí, majících vztah k opuštění sluneční říše všeholidu. 

Lidé jsoucí za kanálem si navzdory neutuchající dobrotě vyvzdorovali, Bože chraň od té zhouby, referendum. Zcela nepokrytě, neinformovaně a hloupě se proti všem demokratickým principům chtěli samostatně rozhodovat, bez patřičné erudice a sumy znalostí, o své budoucnosti. Ó jak je vůbec možné, že se něco takového mohlo připustit?

Laxní kavárenské individuality vypouštěly oheň a síru neomarxismu, notně živenou bruselskou úřednickou mašinerií, zvláště směrem k bílým útesům Doveru. Ruské tajné služby v čele s ničeho se neštítím Putinem, honily vodu ve sklenici od Coca-Coly a nabádaly všechny své agenty k maximálnímu úsilí poškodit zářnou budoucnost, sluníčko naše nejjasnější, EU. I ten nejhloupější troglogyt si musel po objasňující kampani jediněsprávných hrdinů naší doby - eurokomisařů, být vědom katastrof plynoucích ze špatného rozhodnutí a nebylo síly, která by mu mohla zatemnit jasné a slunečné zítřky. Postapokaliptické vize zářivě slunečních hatefree entit byla plna zhouby a kataklysmatických předpovědí. Ti hloupí lidé ovšem nedbali.

I rozhodli se lidé za kanálem, podlehnuvší propagandě a navzdory výstrahám a varováním, volit. Hloupí důchodci, vidláci a nevzdělanci, temné síly nepřátel, dokonale zmátli mnohého neznalého a váhajícího, a vnutili mu volbu, kterou vlastně nechtěl. Mladým a perspektivním ti hloupí geronti zkazili život a dokonce jim ani neřekli, že by měli k nějaké volbě, sic, přijít. To bylo podlé a nesportovní! I nevyjde slunce již nad starou dobrou Británií a ani povolení žárovek nic nepomůže. Ani rituální jezení ovoce všemožných v EU zakázaných tvarů ve svatyních bez energetického štítku jim nepomůže. 

Již zítra, a nebo taky za 5 let, Bože, ta katastrofa, může Británie začít jednat o odmítnutí dobra z Brusele.

Bude-li chtít.

Autor: Pavel Kolář | pondělí 27.6.2016 20:44 | karma článku: 27,00 | přečteno: 716x
  • Další články autora

Pavel Kolář

Volby v několika číslech

22.8.2017 v 13:43 | Karma: 19,91

Pavel Kolář

Absurdistán2

13.7.2016 v 20:13 | Karma: 31,31

Pavel Kolář

Absurdistán

12.7.2016 v 22:33 | Karma: 42,31