Absurdistán

12. 07. 2016 22:33:33
Zdálo se vám 20. století šílené? Nezoufejte je tu 21. století. Nic jste nepromeškali, ta pravá jízda teprve začíná...

Na protest proti svévolnému neprofesionálnímu chování cenzorů, které se dá již označovat šikanou, je tento blog skryt a další blogy nebudou.

Říjnová revoluce byla v listopadu, Lenin byl ve skutečnosti Uljanov, vládce Ruska a přilehlých satelitů Stalin se v reálu jmenoval Džugašvili a nebyl to Rus ale Gruzínec a se Sovětským Svazem na věčné časy to trvalo jako s dočasným pobytem sovětských vojsk u nás. Ale jak se nám zatím začíná ukazovat, byl to teprve slabý odvar toho, co se na nás hrne ve století dvacátém prvním.

Posuďte sami:

Zatímco odpůrci legalizace sňatků párů stejného pohlaví ztrácejí jednu pozici za druhou, ukazuje se, že v současné době jsou to snad jediní lidé, co se vlastně chtějí brát.

Přestože se klade důraz na rodinnou výchovu dětí, naše ministryně vymýšlí, jak zařídit umělé oplodnění u osamělých žen a zvýšit počet neúplných rodin.

Dopadne-li hlasování jinak, než si přeje kavárenská elita, pak je demokracie a konkrétně referendum absolutně nevhodná forma společenského rozhodování. Je potřeba všude dosadit geniální elity, jako třeba nevolené eurokomisaře, kteří nám to dobro už natlučou do hlav. Případně je nutno opakovat hlasování tak dlouho, až bude přijatelné podle představ kavárny a jestli u toho někdo zemře, jsou to přijatelné ztráty, za které můžou přirozeně odpůrci.

Klesla-li libra po brexitu, je to katastrofa pro ekonomiku v černých barvách vykreslovaná, ale pro stejné lidi je fakt, že ČNB oslabuje naší měnu umělými intervencemi a nesmyslným nákupem eura ta nejlepší pobídka pro export. A pokles libry zásadně srovnáváme s dolarem, protože s eurem bychom mohli nalézt i jiná nevhodná minima.

Klesly-li akcie britských firem těsně po brexitu, je potřeba tím pořádně zastrašit, přestože již pár dnů poté jsou dokonce na vyšších hodnotách. O tom pšt.

A dál...

Zbraně a bělochy je potřeba zakázat, protože obojí je prazáklad násilí a útlaku. A korán je nutno předčítat v každé uměle oplodněné polorodině, protože je to kultura.

Každý žák se musí přizpůsobit tomu nejpomalejšímu ze třídy, a pokud tam bude ten pomalý moc rychlý, je potřeba začleňovat a začleňovat.

Znásilnění arabskými migranty odstraníme náramkem s nápisem v angličtině a odchod z EU znamená, že pro odcházejícího zítra nevyjde slunce.

Vyhraje-li eurosong vousatá zpěvačka, nemylme se, to jsou ty pravé evropské hodnoty, nezřídka prosazované, jak jinak, odloženými pornoherci. Proč se vůbec divíte?

Znásilní-li běloch bělošku, je to hnusná prasárna a zavřeme ho, až zčerná, udělá-li to ale migrant, jen nepochopil naší kulturu a je potřeba, aby se mu dostalo osvětových kurzů.

Krádeže dětí je nutno posvětit soudem a podvolit se, ale zaplatit dle rozsudku dluh je nemravné.

A pro ukradené děti je samozřejmě nejlepší, když je vychovávají odděleně cizí lidé než vlastní rodina, protože již si údajně zvykly a je to pro ně to nejlepší.

V rámci rovnosti je potřeba zavést kvóty pro ženy, protože co kdyby byl nějaký chlap lepší, takového smělce je potřeba předem setřít a omezit.

Zadlužili jste se a jste běloch? Máte smůlu, není pro vás chystáno plošné oddlužení, ani nedostanete stipendium pro vybranou skupinu, váš problém. Skutečný Evropan je totiž krémový a nemá problém se sluncem, tak jako v té pohádce pro děti.

Ostatně v pohádkách už žádní rasističtí čmeláci nemůžou nic natírat. Zkazky plné předsudků se nehodí do multikulti světa. Bohužel, Kocour Mikeš má smůlu, stejně jako Děti z Bullerbynu, nebo Dobrodružství Toma Sawyera a další knihy.

A dál..

Rozstříhat presidentskou standartu je přijatelná revolta, ale spálí-li ateista vlastní knihu, je potřeba podat TO.

Uspořádá-li iniciativa proti islámu promenádu v plavkách, je to nechutné a ohrožuje to mravní výchovu mládeže, ale pokud aktivistky souloží v museu, strkají si do pipiny mraženou hidinu, jsou našimi politiky oslavovány jako vrchol cností.

Zabije-li muslim nelegálně drženou zbraní hromadu lidí a řve-li při tom allah akbar, nemá to s islámem nic společného, ale všem legálním držitelům zbraní je potřeba zbraně proto vzít, neb ty jsou zlo.

První džihádista byl Mohamed, ale všichni jeho následovníci jsou mírumilovní až na půdu a pokud se náhodou odpálí v metru, jsou to ti, co nepochopili mírumilovný odkaz vraha cca 3500 lidí (i kdyby jen 750 lidí).

Mediálně nejprosazovanější údajně katolický kněz u nás nemá tak zcela jasné svěcení, nevěří ve vzkříšení, podporuje islám a má s muslimy stejného boha. Ale ano, dává to smysl, lidé islámu mají dovoleno lhát, slouží-li to podřízení (islámu), jen nevím, jak vysvětlí, že součástí trojjediného boha křesťanství je Ježíš, ve kterého muslimové nevěří a všem, co tvrdí, že je Bůh chtějí upižlat hlavy. Ale tenhle rozpor je drobně pominutelný, uvědomíme-li si, že na papeže si hraje římský biskup líbající korán. Vysvětluje to mnohé.

Transsexuálové doposud neprosadili svou normu na transzáchodky, ale prohraná bitva ještě není válka.

Zvrátí-li po konci hlasování výsledek 30000 podivně objevených korespondenčních hlasů výsledek presidentské volby, je to vítězství demokracie, zruší-li ústavní soud tuhle podivnost (až 500% účasti v některých okrscích), je to nedemokratické popírání základních principů demokracie.

Nepodaří-li se naopak zvrátit brexit, je potřeba okamžitě podepsat petici pro opakování referenda. Jen z Vatikánu to na internetu podepsalo bratru 35000 Britů. Inu zázrak.

A dál...

Silvestrovské znásilňování migranty byla drobná taškařice samců a podle jistého europoslance Češi spáchají znásilnění více, opomněl dodat, že za rok a statistiku si ještě popletl popleta jeden.

Podle konspirátorů Američané na Měsíci nikdy nebyli, ale pozdější utajené mise Apollo vystavěly na odvrácené straně tajnou základnu.

Myslí si soused, že váš dům jste si postavili nad poměry? Nezoufejte, až vám ho stát zdaní 100% sazbou, protože nezvládnete dokázat příjem do koruny, můžete zase na oplátku udat vy jeho.

Dům musí mít energetický štítek, protože přece musíte vědět, za jakou kravinu jste zase povinně vyhodili už 3x zdaněné peníze.

Spáchá-li skupina džihádistů někde nějaký atentát, nejen že s islámem to nemá nic společného, ale nejpozději do dvou dnů se zaručeně objeví nějaký muslim, který s nasazením vlastního života zachraňoval ty nevěřící psy, co to melu, přátele a neznámé lidi.

Po brexitu mají naši čeští občané obrovský strach, že budou z Británie vyhoštěni. Náhle procitnuvší jinak tak multikulturní tolerantní a hodní Britové v sobě objevili zášť a xenofobii a tak Dežo, Laco, Horvát a další nebudou už moci poctivě pracovat.

Guns-free zóny jsou vyhledávanou destinací masových střelců-vrahů z nelegálních zbraní. Ví, že jedinou zbraní, se kterou se jim tam někdo postaví, je paraplíčko z havajského koktejlu. A víte jaká je reakce elit na takové tragedie? Více Guns-free zón a více zákazů na legální zbraně. Logiku v tom nehledejte.

Hliník údajně rozprašovaný letadly je životu nebezpečný, ale alobalové čepičky je nutno nosit pro odstínění negativních vibrací, nejlépe je zabalit do alobalu úplně vše a všude rozlívat ocet tzv octovat. Letadla se zaručeně leknou.

Na gumovém raftu je nezbytné mít a používat hasící přístroj. Co kdyby se vám ten oheň vymknul z kontroly a zhořela by řeka???

Jste důchodce, co poctivě celý svůj život pracoval? Prosím, nebuďte xenofobní rasista a přejte migrantům jejich kapesné, byť je několikrát větší než váš důchod.

Islámský stát nemá s islámem nic společného, přestože doslova naplňuje prorokovu vizi a příkazy. Islám je totiž mírumilovný.

Pájka v EU musí mít vyšší bod tavení než jinde ve světě, protože zvýšené náklady na ekologii, energie a pájecí techniku vylepšují ekonomickou pozici unijních firem.

A dál...

Chemie je fuj fuj, zvláště takzvaná Éčka, což je například chlorid sodný nebo i voda, ale pití roztoků vyšších oxidů chlóru včetně jejich prekursorů třeba sava (chlornan sodný) vyléčí všechny neduhy, od rakoviny až po alergie.

Rtuť v teploměru je zlá, ale ta v úsporné zářivce co vydrží polovinu toho co žárovka ale je 10x dražší, ta je hodná, nevím, možná proto, že z té zářivkové se nedá dost dobře udělat třaskavá rtuť ani kdyby jich bylo 1000, ze 100 teploměrů ano.

Směrnice EU zakazuje prodej peroxidu vodíku o koncentraci větší než 3%. Víte, jak to potenciálnímu teroristovi ztíží výrobu výbušniny? Vaří to o 3 hodiny dýl, aby to zkoncentroval. Nicméně účelu nasraných tisíců lidí bylo bezezbytku úspěšně dosaženo.

Podle posledních eurovýzkumů je mezi populací očkovaných dětí v Africe mnohem více autistů, než mezi těmi neočkovanými. Protože jako neočkované zemřely jako první, ale nikomu to neříkejte, neočkovat je prostě IN.

Ukradnou-li vám auto a policie ho najde a vrátí, musíte z něho zaplatit státu vracecí daň... že jste tom neslyšeli? No pro občany to je zatím jen v dohlednu, zato u církví se tento princip už procesuje.

Vysavače musí mít atest a nesmí mít velký výkon, aby ten nevysál tu vaši peněženku, kterou už vysál atest a malý výkon, protože musíte vysávat 3x tak dlouho na stejný účinek.

Pokud NATO na svém území v pobaltských republikách posílí vojenskou přítomnost, je to vítaný prvek míru, posílí si Rusko svou vojenskou přítomnost na svém území na druhé straně, je to nebezpečné harašení zbraněmi. Prolétá-li americký špionážní letoun v mezinárodním vzdušném prostoru u hranic s Ruskem, je to normální mírová věc. Proletí-li kolem něj pak ruská stíhačka, je to agresivní provokace.

Zelenina a ovoce musí mít předpisový eurotvar, aby se asi dobře cpala do růných tělních otvorů různých podporovaných protestumělkyň, protože nám, co to jen jíme, víc zahnutá okurka prostě nevadí.

A dál...

Překročí-li africký, gruzínský, irácký nebo kdovíjaký migrant hranici Německa, je to chudák Syřan, dostane ubytování kapesné a má nárok na právníka. Řidič, občan z EU co nic neprovedl a jen vykonával své zaměstnání podle pracovní smlouvy, je darebák, kterého je potřeba stíhat, soudit a odsoudit, co si to vůbec dovolil vozit lidi autobusem?

Když Angela pozvala migranty, byli to chudáci a všichni jí tleskali. Když teď brečí, že s migranty doputovali do Německa teroristé, tak jak předtím strašili ti xenofobní rasisté, je to realistická politička, která si uvědomuje rizika a roste jí zase obliba.

Chcete-li být v Brně radním, musíte asi být masochista věčně v lihu, protože to je ta nejlepší aprobace. Nebo alespoň ukončené základní vzdělání na ty správné multikulturní posty, pravda, opakovat stále stejné mantry o rasizmu a xenofobii moc inteligence nevyžaduje, takže budoucnost je veskrze růžová.

Sekačky na trávu musí mít emisní limity, ale kouřící lodě, co je vozí a jsou asi o 5 řádů horší v produkci znečištění ne.

Italové zachraňují u břehů Libye plaváčky. Čert ví proč je pak přes 500 km daleko vozí do Evropy. Určitě to nebude kvůli dotacím, ale pro jejich bezpečnost.

Všem 54 zaměstnaným atomovým fyzikům, vědcům a doktorům z migrační vlny se v Německu u lopaty daří dobře, zbylý milion, jak se zdá i přes veškerou snahu zaměstnat je ve státní správě, zůstane bez práce, protože povětšinou neumí ani číst a ani psát. A hlavně musíme vysvětlovat a vysvětlovat, že zabít manželku je v Evropě pro migranty na tytyty. No a Němci už staví nové domy pro to příchozí štěstí, protože migranti jsou jako déšť. Musíme se s nimi smířit.***

A tak si tu žijeme... a kdybyste to náhodou nevěděli, tak za všechno může Putin.

PS: Určitě jsem na mnohé zapomněl, ale nezoufejte, budoucnost napíše další A dál... již zítra. Uvidíte.

PS2: Prý musím ozdrojpovat, protože jsou to nepodložená tvrzení a porušuji kodex.... tak tedy linky jsou zde:

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/343742/znamy-lobbista-jakub-janda-natocil-porno-pro-gaye.html

http://www.zerohedge.com/news/2016-07-05/swedish-politician-says-its-worse-when-swedish-men-rape-women-compared-when-immigran

http://zpravy.idnes.cz/nemecke-firmy-zamestnani-migranti-d5a-/zahranicni.aspx?c=A160320_125748_zahranicni_aba

http://www.zerohedge.com/news/2016-07-03/swedish-solution-muslims-attacking-women-dont-grope-me-wristbands

http://www.zerohedge.com/news/2016-07-03/swedish-solution-muslims-attacking-women-dont-grope-me-wristbands

https://www.youtube.com/watch?v=SaolVEJEjV4

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/sobotka-rozhodnuti-noru-musime-respektovat_389352.html

http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/cssd-zatim-altnerovi-stamilionovy-dluh-nezaplati-pocka-na-vysledek-dovolani-u-ns--1604345

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1005947-kvoty-pro-zeny-vlada-smernici-eu-odmita

ttp://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/afrika/u-brehu-libye-se-potopila-lod-s-migranty-84-jich-pohresuji_381832.html

http://zpravy.idnes.cz/emisni-limity-na-sekacky-088-/zahranicni.aspx?c=A160705_163443_zahranicni_mlb

http://domaci.eurozpravy.cz/politika/96605-okamura-zase-tepe-do-diensbiera-chce-pry-oddluzit-romy-za-stovky-miliard/

http://k18.co/sex-orgy-in-a-museum-what-do-pussy-riot-voina-have-in-common-fuck-for-the-heir-puppy-bear/

http://www.lidovky.cz/belgie-zavadi-kurzy-ve-kterych-uprchlikum-vysvetli-jak-se-chovat-k-zenam-1qp-/zpravy-svet.aspx?c=A160109_081106_ln_zahranici_ELE

http://www.securitymagazin.cz/zpravy/svedske-reseni-epidemie-znasilneni-naramek-na-ruku-1404051634.html

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/rasismus-v-cesku/casti-romu-se-nelibi-kocour-mikes-lada-pry-byl-rasista_165465_diskuze.html

http://www.citarny.cz/index.php/knihy-lide/vzdelavani-knihy/jjen-tak-vselijak/480-cenzura-detske-knihy

http://www.tyden.cz/rubriky/kultura/mark-twain-rozhodne-nerikal-slovo-negr_190466.html

http://zpravy.e15.cz/domaci/udalosti/ztohoven-rozstrihali-standartu-prezidenta-na-tisic-kousku-poslou-je-lidem-1304836

http://zpravy.idnes.cz/konvicka-paleni-koran-trestni-oznameni-fc1-/domaci.aspx?c=A160708_152714_domaci_rych

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1009136-pussy-riot-exkluzivne-pro-ct-havlovy-texty-na-nas-mely-velky-vliv

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/9508-zmrzle-kure-ve-vagine-souloz-na-verejnosti-a-h-vno-bozi-to-je-svoboda-slova-podle-pussy-riot.aspx

http://www.reflex.cz/clanek/komentare/61527/lukas-lhotan-prorok-mohammed-se-choval-nasilne-dokazuje-to-historie-muslimy-to-motivuje-k-teroru.html

http://video.aktualne.cz/dvtv/referendum-je-cesta-do-pekel-a-prima-demokracie-zrudna-vec-c/r~4e96e3683c8c11e6a4100025900fea04/

http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/156386-podvod-pri-rakouskych-volbach-v-zemi-to-vre-hofer-poslal-svym-priznivcum-jasny-vzkaz/

http://zpravy.idnes.cz/muslim-z-alzirska-zachranil-pred-besnicimi-islamisty-v-parizi-dve-zeny-13v-/zahranicni.aspx?c=A151115_104350_zahranicni_ert

http://ec.europa.eu/transparency/regdoc/rep/3/2016/CS/3-2016-2205-CS-F1-1.PDF

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/skandal-mezi-nejvyssimi-tento-politik-se-oddaval-masochistickym-hratkam-podivejte-se-na-bizarni-video.html

http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/politika/merkelova-poprve-priznala-ze-mezi-uprchliky-jsou-teroriste/

http://jihlava.idnes.cz/ridic-iracanu-z-jihlavy-vypravi-o-zadrzeni-v-nemecku-f9s-/jihlava-zpravy.aspx?c=A160404_172046_jihlava-zpravy_mv

http://tn.nova.cz/clanek/rusko-znovu-provokuje-stihacka-naletavala-na-americky-letoun.html

http://www.expres.cz/uprchlici-v-evrope-0a0-/svet.aspx?c=A150917_172242_dx-svet_shu

http://tn.nova.cz/clanek/nova-pravidla-komplikuji-vodakum-zivot.html

Autor: Pavel Kolář | úterý 12.7.2016 22:33 | karma článku: 42.31 | přečteno: 3776x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 33.19 | Přečteno: 528 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 28.51 | Přečteno: 1825 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 16.46 | Přečteno: 275 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.21 | Přečteno: 206 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.02 | Přečteno: 269 | Diskuse
Počet článků 132 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4188

Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...