Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

milanalois

14. 11. 2008 9:39
Nastražte tam výchovná zařízení.

Rozsypejte si před bránu skleněné střepy a pohoďte tam ostnatý drát. Oni se odnaučí...

0 0
možnosti
AB

Andrea B.

14. 11. 2008 8:30
Jenom Vas prosim,

az se Vam zase neco takoveho stane, nevysvetlujte to nohou tomu psovi, ale rukou tomu majiteli. Ten pes za to fakt nemuze. Ac sama pejskarka uznavam, ze nekteri pejskari jsou opravdu na zabiti...

0 0
možnosti
MB

buxus

14. 11. 2008 8:34
Re: Jenom Vas prosim,

Zatím se o to nikdo nesnaží. Řeč je jasně o majitelích a to ještě jen o té části, která si řeší své problémy na účet ostatních. Samotný chudák pes zde figuruje spíše jako strana poškozená, nikoliv jako viník.

0 0
možnosti
MV

Martin V

14. 11. 2008 8:19
Pro redakci Idnes

Dotaz jak se říká tomu hnusnému, většinou hnědému a zapáchajícímu co vypadne ze zadní části psa, aby to prošlo diskuzním filtrem?

0 0
možnosti
MB

buxus

14. 11. 2008 8:28
Re: Pro redakci Idnes

Slyšel jsem, že redakce připravuje Velký slovník politicky i jinak korektních výrazů. V daném případě půjde o něco jako: "výsledný produkt psího metabolismu".

Snad nás nenechají dlouho tápat v divočině sprostých a nevhodných výrazů.

0 0
možnosti
MB

buxus

14. 11. 2008 8:18
Je tady ještě jeden aspekt

Co se stane s neuklizenými hovínky dál? Pokud přijde déšť, spláchne je do kanalizace a posléze do řeky. V horším případě hovínka uschnout a to pak všichni dýcháme prach, který kromě jiných škodlivin, obsahuje i sušené exkrementy.

0 0
možnosti
MV

Martin V

14. 11. 2008 8:22
Re: Je tady ještě jeden aspekt

A ty sušené exkrementy v sobě uschovávají pěknou řádku plísní, baktérií a virů, které všichni nadšeně dýcháme.

A nejlepší je, že ty skvělí pejskové jsou naučení vykonávat potřebu do trávy nebo do písku - fakt úžasná věc, volně pobýhající pes na dětském hřišti obchcávající vše co má v dosahu a dohledu

0 0
možnosti
MV

Martin V

14. 11. 2008 8:18
Tak jo je přesné

Pěkně napsané, hlavně ta pasáž, jak Vám pejskaří vysvětlují, že jejich pejsánek by nikdy bobek neudělal.

Mám stejné zkušenosti u našeho paneláku, páníček s pejskem vyběhbe před vchod, zapálí si cigáro a ten úžasný přítel člověka udělá svojí malou potřebu hned u dveří a velkou na chodník nebo těsně vedle do trávy.

Můžete psát cedule, prosit, vyhrožovat, vše marné.

Na světě snad neexistují horší a nezodpovědnější chovatelé než pejskaři.

0 0
možnosti
MB

buxus

14. 11. 2008 8:31
Re: Tak jo je přesné

Problém je v tom, že chovatelů psů je velmi mnoho a v takovém statistickém souboru se vždy najde značné procento takových, o kterých mluvíte. Jsou to lidé, kteří si při pořízení psa neuvědomují, co vše pes potřebuje a zda jsou schopni a ochotni mu to zajistit. A když už to zjistí, je pozdě pes je chudák a oni si řeší své problémy (svou vlastní lenost) na účet ostatních.

0 0
možnosti
JV

georgino

14. 11. 2008 0:55
Psí extrementy

Pamatuji doby, kdy bylo pár psů, chováme kokry celá léta. Abychom si to pamatovali, vždy se jmenuje Robin. Chodíme s pytlíkama, byť žijeme takřka na venkově. Ale co mě dopaluje poslední dobou. Jdu uklízet výtvor miláčka a šlápnu  do téhož po blbým páníčkovi, kterej se na to vykašlal. Takže Vás chápu. Protože náš dědek už toho moc na tomhle světě moc nenadělá a odejde do toho svýho nebe, tak jsme se ženou rozhodnuti, že je to náš poslední Robin. Nechceme být spojováni s těmi "páníčky", kterým bych přál, aby se jim miláček občas posr.l do pelechu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.