Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já, Claudius

25. 7. 2009 10:17
Vidím problém v tom

že potenciální voliči ČSSD povětšinou ani nevědí, co je Internet.

0 0
možnosti

karel66

22. 7. 2009 15:47
Všichni se mýlíme

Tento návrh na 76 a 100 procentní danění je jen a pouze volební trik !! Trik na voliče , nic jiného . Je to přesně to , co chtějí slyšet typičtí voliči na které se ČSSD obrací . Lidé kteří nikdy nic neměli , nemají a mít nebudou ale současně jsou ovládáni závistí ke všem ůspěšnějším , k těm kdo si z mála něco vybudovali . A najednou je tu někdo , někdo mocný , kdo slibuje jak zatočí se všemi těmi pracovitějšími , chytřejšími , ůspěšnějšími, protože když nemám nic já , nebude mít nikdo nic . Tak uvažují ti kdo vyzdvihují k nebi program ČSSD a ta to dobře ví a nabízí jim tyto jednoduchá řešení  . A jak je to s tímto slibem danit vysoké příjmy ? Celý tento plán skončí v koši v okamžiku kdy bude poslední volební hlas vhozen do volební urny . Tohle si pamatujte až dostanete nutkání podpořit hlasatele socialní spravedlnosti !!

0 0
možnosti

mkrtek

21. 7. 2009 16:15
Vidím to optimisticky II.

Teď mne napadá, zda není dobré si založit firmu na poskytování specializovaných právních služe ohledně daní z příjmu a zároveň na poskytování půjček fyzickým osobám.

Asi si ji založím a začnu psát anonymní dopisy na finanční úřady. Pokud ten zákon skutečně vyjde, tak na ten business plán dostanu i úvěr od banky ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

mkrtek

21. 7. 2009 16:14
Vidím to optimisticky

Já si myslím, že to tak černé zase není. Ano chápu, že pan Franta nebude schopen finančnímu úřadu prokázat že postavení báráku ho nestálo v té době, kdy ho postavil 4 000 000, ale jen 1 000 000, nakolik to stavěl svépomoci. Ale přeci existují nezávislé české soudy, kde může podat žalobu na finanční úřad a jelikož jsem optimista myslím, že nezávislý soud dá pan u Frantovi za pravdu.

Čili vše nakonec dopadne dobře... No ono vlastně s finančákem se to má tak, že nejdřív zaplať a pak se suď a ty naše soudy jak jsou nezávislé tak je nikdo nedokáže donutit aby soudily trochu rychleji, čili takový soud bude možná trvat 3-5 let. Čili pan Franta nakonec bude mít jenom náklady na právníka (řekněme cca 100 000 na tři roky a úrok z půjčky na 76% z 3 000 000 , které musel zaplatit finančáku. než soud rozhodl a finančák je musel vrátit.8-o

0 0
možnosti

SIDLSD

20. 7. 2009 0:44
Karma

Víte, já jsem přesně ten Franta. V roce 84 jsem koupil rujnu za 40 tisíc. Za 20 let jsem do něj vrázil asi 2.5 mil. A 90% jsem si udělal sám. Dnes je díky okolnostem (poloha, pozemek a nárůst cen)  ten barák prodejný za 15 mil. Kdyby to po mě chtěl dnes někdo prokázat, tak nemám šanci. Je to přitažený za vlasy a směju se tomu. Ale nebezpečný to v Čechách být může. :-(Rv

0 0
možnosti

Gmur

20. 7. 2009 8:33
Re: Karma

Jde o to co chcete rokazat. Ze jste to koupil za 40 tisic? Nebo chcete prokazat, ze cena vzrostla? Od nekoho ? Vzdyt jste ten dum legalne koupil. A za 20 let se cena meni a po renovaci nebo rekonstrukci urcite. Nemusite nikomu nic dokazovat.

0 0
možnosti

cojanato

20. 7. 2009 0:22
Jsem zklamán

Pane Kolář, čekal bych od Vás opravdu víc. Článkem jste mě vůbec nenadchnul.

No, a jinak takové případy nezákonného nabývání majetku, daňové, finanční a majetkové machinace a podvody, to vše Vás nechává v klidu nebo můžete nastínit i nějaké řešení? Nebo máte jen přání to vše zakonzervovat a nechat to při starém ?

0 0
možnosti

Pavel Kolar

20. 7. 2009 6:49
Re: Jsem zklamán

Souhlasíte se mnou, že existují kapesní zloději? Nechává vás to v klidu? Mě to taky vadí, ale nebudu přeci kvůli nim předpokládat, že všichni kradou a nebudu dělat zátarasy na ulicích a celkové osobní prohlídky s poukazem na to, že slušný člověk se přece nemá čeho obávat. TO je přece BLBOST. A přesně tím směrem je návrch směrován. Navíc se zde otevírá obrovský korupční prostor. Dovedete si představit, jak bude lákavé někoho uplatit? Prosím, domýšlejte vše do důsledků. nenaleťte na rádoby bohulibé úmysly vedoucí ve skutečnosti do pekel. Přemýšlejte, co bude po A, B nebo dokonce C.

0 0
možnosti

Rommik

19. 7. 2009 22:57
Pěkné, pravdivé.....................

...........voličům socanů to nepůjde pod nos............Ten Stanada to přece udělal dobře , ne ? Vydělal čistého nějakých cca 90 mega, to má přece každý socan.......

0 0
možnosti

jirkaknop

19. 7. 2009 19:45
To budou krásné časy bílých koňů

Takový bezdomovec dostane pár tisícovek,aby sdělil,že Frantovi zaplatil na fakturu a zcela legálně 10mega. Franta je v pohodě. Tan má papír od bezdomovce. A bezdomovec dostává 76% daň,kterou uhrazuje několik milionů let.

0 0
možnosti

Jiri Kram

19. 7. 2009 21:08
Re: To budou krásné časy bílých koňů

ale no tak, je prece s tema ZIDAMA potreba zatocit, je sakra, ja se spletl, Zidum zabavoval majetek jiny kolega socialista, ten to taky myslel uprimne, v roce 2009 uz nemame pojem ZID, ale MODRA STRAKA....

0 0
možnosti

BoboHml

19. 7. 2009 16:46
a todle je v pořádku?

Detektivové navíc v Srbově luxusním domě objevili záhadných třicet milionů - byli tehdy přesvědčeni, že musí jít o peníze z úplatků při zadávání zakázek.

Zabavené peníze dostal zpět Soud sice Srbu poslal za přípravu vraždy na dvanáct let do vězení, policisté ale neměli dost důkazů, že miliony skutečně pocházely z úplatků. Srba navíc tvrdil, že je dostal od otce, který si je vydělal. Takže úřady musely Srbovi jeho peníze vrátit, i když policisté byli přesvědčeni, že pocházejí z úplatků při zadávání zakázek.

0 0
možnosti

namestii

19. 7. 2009 17:37
Re: a todle je v pořádku?

Daně nejsou trest ... krádeže má řešit zákon a následně soud !!!

0 0
možnosti

rezjir

19. 7. 2009 16:33
Kolik domů je dnes takto stavěno svépomocí

ostatně ten stavebník bude mít vždy svědka. Protože dnes musí mít stavfební dozor.

Nepamatuji se v poslední době, že by si někdo vůbec stavěl sám. A od bloggera vašeho formátu bych především čekal rozbor zahraničních zkušeností s tímto instrumentem.

0 0
možnosti

DOBR

19. 7. 2009 20:40
Re: Kolik domů je dnes takto stavěno svépomocí

Troubo, kdybys přišel ne stavbu, tak ještě někam spadneš. Dát ti lopatu a nechat tě kátrovat písek, tak za pět minut utečeš, tak alespoň nežvaň.

PS. postavil jsem svépomocí čtyři domy a už se těším na blba, který mi spočítá jejich hodnotu a kolik jsem si vydělal. Správné holt je nic nedělat, nic nemít a čekat na podporu od jeho Vaječnosti rezjirblbe.Rv;-€

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.