Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

BoboHml

31. 3. 2010 16:47
Co se týče politiků....

8-o tam bych řekl,že se to hodí na všechny co jsou v parlamentu a senátu.Ono i v krajích,městech apod.

Nebo si snad myslíte,že jen ČSSD?;-D

A ti úředníci .... no nevím,asi moc paušalizujete.Především jsem si ani nevšiml,že by se omezovala byrokracie,bez ohledu na vládu či většinu v parlamentu a senátu.

0 0
možnosti
PK

Pavel Kolar

31. 3. 2010 17:10
Re: Co se týče politiků....

Myslíte jako, že by třeba politici za ODS byli voliči ČSSD?

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

31. 3. 2010 13:57
I Hitler

byl chytrej a schopnej, a dost možná i hodnej - přinejmenším pro svoje Árijce chtěl jenom to nejlepší.

0 0
možnosti
AS

antonio seruti

31. 3. 2010 11:42
myslím, že jste na to kápnul

"No a v neposlední řadě jsou to všichni ti, kdo mají strach. Strach co bude zítra, pozítří, co se stane v budoucnosti. Chtějí mít pocit, že je tady někdo, kdo jim dá záruku, že nepřijdou o práci, budou se doživotně mít lépe a lépe, odejdou v klidu do důchodu, který budou dostávat s železnou pravidelností."

R^ moje poklona. Tak nějak to bude - tohle bude spíš typický volič socanů, ne vyžírkové na dávkách, co nechtějí dělat, o kterých mluví vaši pomatení kolegové na blogu. Podle mě je takový strach celkem pochopitelný a je chyba ODS, že neumí tuhle kategorii lidí oslovit a Paroubka před nimi znedůvěryhodnit.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

31. 3. 2010 14:06
Re: myslím, že jste na to kápnul

asi máte pravdu - ale nikdo seriózní jim tuto "záruku" dát nemůže, protožežádná  taková jistota "pokroku" a "důchodu chodícího se železnou pravidelností" neexistuje. Takovou záruku může dát jen lotr co si se zárukami neláme hlavu. A ty záruky může žádat taky jenom lotr - vždyť tu jistotu nezaručuje slibující ze svých prostředků, on jenom slibuje, že těm, co ho vyzvedli k moci pomůže z prostředků těch, co "nepatří do party". Je to stejně etické jako "ze strachu"  přepadnout souseda.

0 0
možnosti
T

tulda

31. 3. 2010 11:02
Vážený autore,

dle vašich příspěvků pod blogem autora, který se o vás zmínil jste byl dost nakrlý a možná jste si vzteky prdl i do kalhot. Dnes se snažíte svou reputaci napravit a obhajujete neobhajitelné. Už jen ta myšlenka, kterou jste ve svém článku rozvíjel, svědčí o vaší výši inteligence.EU

0 0
možnosti
LV

borek

31. 3. 2010 11:29
Re: Vážený autore,

Slyšeli jste slovo voličovo.

Levicové argumenty jsou prostě nepřekonatelné.

0 0
možnosti
AW

perpartes

31. 3. 2010 10:41
Proč je chcete odhalit ???

Přijde deportace ?

0 0
možnosti
VH

Totedyne

31. 3. 2010 10:17
...

Ten váš pohled považuji za plácání celkem známých frází. Ale s jednou věcí bych částečně souhlasil: "Jsou to mimo jiné lidé, pro něž je styl vládnutí ČSSD výhodný, protože

vytváří poptávku po jejich předmětu podnikání." Ano pro 90% firem je výhodné, když mají zákazníci koupěschopnost, což je politika ČSSD. Vyjímkou jsou firmy zaměřené na export, na luxusní zboží pro bohaté a firmy, které vydělávají na bídě.

Když jsme u těch vašich frází, není vám divné, že centrální banka stahuje peněžní zásobu proto, protože komerční banky mají "přebytek" peněz, ale nemají dostatek jiných investorů, proto je půjčují nebo vracejí centrální bance. Proč peníze bohatých, kteří skutečně ušetřili na daních nejsou investovány do rozvoje podnikání, ale jsou stahovány centrální bankou? Že by investorům záleželo na odbytu ? Proč nezkrachovaly USA brzo po válce, když se tehdy tak silně zadlužily, ale problémy přišly až za minulého prezidenta ? Nebo proč podobně krachly pravicové vlády na Islandu a Řecku ?

0 0
možnosti
VH

Totedyne

31. 3. 2010 10:18
Re: ...

Co se týče vašeho původního článku, nemohu si pomoci, kdyby to bylo jen

o problému se zaměstnáváním lidí, tak by ta věta o Paroubkových

obyčejných lidech tam neměla žádný smysl, protože by neexistovala

souvislost mezi vámi popisovanými lidmi a voliči ČSSD.

0 0
možnosti

Stanislav Ševeček

31. 3. 2010 9:52
Kdo že jsou ti obyčejní lidi, huliči Jyrky P.?

Autor vyjmenoval téměř všechny potenciální menšiny, které jsou ve svém sjednocení svými individuálními a skupinovými zájmy schopny dosáhnout pohodlné nadpoloviční většiny tak, aby rozhodli ve volbách o likvidaci té neobyčejné menšiny, která je rozčiluje a sele je.

   Otázkou zůstává, zda takto definovaná zájmová parta brusiče Karhana neznamená ve svém důsledku dokonce ústavní většinu, nebo zda není toliko totožná s tou nadpoloviční třetinou obyvatelstva, která je (dle mediálně známého  psychologa) úplně pitomá.

   (pro ty, kdo by se cítli a vtípili, poznamenávám, že ta pitomost není vůbec závislá na dosaženém vzdělání či kvalifikaci - pitomost prostě táhne krajnou ... a nikdo nezná stopro svého tatínka)

0 0
možnosti
NR

henryni

31. 3. 2010 9:34
Tady je vidět,............

?Tady je vidět, že na tom to chatu přispívají pracovnci úřadů, kteří nemají co dělat a v práci se nudí, je nutné snížit stavy pracovníků ve státní správě, dále je nutné snížit mzdové prostředky ve státní správě aspon o třicet procent, pracovníkům přidát více práce aby se v práci nenudili, program Kalouskův je v celku dobrý, no já bych ještě přitvrdil a do roka máme výrovnaný statní rozpočet, kdybychom v naší firmě hospodářili jako hospodáří statní pracovnící, tak dnes bychom neplatili daně, už by jsme byli klienty úřadu práce a klienty socialního úřadu?

0 0
možnosti
LI

LEVICOVÁ INTELIGENCE

31. 3. 2010 9:37
Re: Tady je vidět,............

ty tam asi moc nehospodaříš, když se tady flákáš na chatu;-D

0 0
možnosti
A

anal.driller

31. 3. 2010 9:33
ještě by mne zajímala jedna věc,

je kvapil- toho času ve vazební věznici a člen ods- také voličem čssd? Dle blogu ano. Nebo Pha-5 a jančík, je též on voličem čssd?

0 0
možnosti
GT

Goethe

31. 3. 2010 9:12
Zajímavé

Takže politici ODS a dalších stran nebaží po moci, neprosazují vlastní (a svých bližních) ekonomické zájmy, nerozhazují veřejné peníze. Díky za článek, sám bych si toho nevšiml :-)

0 0
možnosti
PK

Pavel Kolar

31. 3. 2010 9:21
Re: Zajímavé

A to jste vydedukoval z čeho?

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.