Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

petrhajek.blog.idnes.cz

21. 5. 2010 12:16
zajimavy clanek

ja se taky snazim povazovat za racionalne a vedecky uvazujiciho cloveka... a prave proto si nedovolim smahem odsoudit neco, cemu nerozumim. Takze vasi prihode verim, na najkou analyzu nemam fakta, takze spada do skatulky "stalo se, vysvetleni nezname".

.

Jinak ty shody napr. se zavolanim se mi stavaji celkem casto - na nekoho si vzpomenu (nebo si vzpomenu, ze bych mel zavolat zene) a vtom zvoni telefon. To by se dalo do jiste miry vysvetlit synchronizovanymi zivotnimi rytmy ci navyky, ale porad to nevysvetli vsechno.

Nebo - mam kamosku (spis znamou), co bydlela pobliz moji prace. Nevideli jsme se snad 3 roky a ani jsem na ni nijak nevzpomnel. A jednou me napadlo "jak se asi ma?" a za minutu sla proti me. Tak jsem ji po pravde rekl "zrovna jsem na tebe myslel" :-).

0 0
možnosti
V

VKZ

20. 5. 2010 17:01
Tak to mate se vsim.

Drogy jsou nelegalni a chlast se doporucuje. Pritom jsou drogy, ktery zmeny vedomi provazeji po x 1000 let.

CO sem prestal s alkoholem, a presel k obcasnymu jointu , ci podobnejm experimentum. Zazivam ruzne posuny ve vnimani neustale. A myslim si ze to ma na mne pozitivni dopad v osobnim i pracovnim zivote.

Kdyz clovek lozi po internetu, zaznamena kvanta svedectvi o telepatii pri uziti metadronu  ci LSD.

Melo by se to podrobit vedeckemu badani. ALe na to neni holt atmosfera. Kdyz vsichni chlastaj pivo, vino, koralku a u toho cvanhaj cigaretku.

0 0
možnosti

smějící se bestie

21. 5. 2010 6:53
Re: Tak to mate se vsim.

tvůj příspěvek jasně ukazuje, jak moc si se s vědomím posunul.

0 0
možnosti
TV

tomtop

20. 5. 2010 16:45
pád

moje žena jako předškolní dítě spadla cca ze 3m na betononové schody , pobyla si s pouhým otřesem v nemocnici pár dní ... pak říkala, že viděla jakousi paní v bílem, která ji chytala .

0 0
možnosti
KTKPZ1

kos ti krade písničky za 14.90,-

21. 5. 2010 2:03
Re: pád

;-DRv

0 0
možnosti
T

tondaqakin

20. 5. 2010 16:01
Existuji

netreba o tom psat, ale myslet na ne a dekovat jim.;-)

0 0
možnosti

lost

20. 5. 2010 15:49
strážný anděl podle mne existuje

.... a např C G Jung mu říká synchronicita . dá se o tom svědčit pouze empiricky .nedá se to zmanipulovat, ale může se tím člověk poctivě zabývat.

0 0
možnosti
PK

Pavel Kolar

20. 5. 2010 15:58
Re: strážný anděl podle mne existuje

ten termín znamená něco lehce jiného.

0 0
možnosti
BP

Brad Pittbull

20. 5. 2010 15:18
Jestli existují andělé, nevím....

ale ke mně se budoucí události dostávají prostřednictvím snů. Často i s několikaletým předstihem. Případné námitky skeptiků lehce odpálkuji, neboť některé tyto snové vize byly konzultovány s vybranými jedinci hned začerstva. Zajímavá situace nastala, když za několik let, právě za přítomnosti jednoho z oněch vybraných jedinců se můj sen se všemi mnou popisovanými (místy až absurdními) detaily vyplnil...  

0 0
možnosti
KD

katdub

20. 5. 2010 15:07
moc děkuji

autorovi za tento příspěvek. Nedávno jsem slyšela názor, se kterým naprosto souhlasím, že se blíží doba,kdy se lidé začnou vracet k intuitivnímu vnímání světa a rozhodování.Protože jim nic jiného nezbývá v době, kdy jsme zahlcováni informacemi a nejsme schopni si z nich již vybrat a na jejich základě se rozhodnout a je tím pádem mnohem větší pravděpodobnost, že se rozhodneme špatně. Takže je lépe se zeptat sám sebe a vnímat, co na to říká naše tělo. Jaké pocity v nás různé varianty řešení vyvolávají.

A je skutečně jedno, jestli to pak vysvěltíme svou intuicí či pomocí strážného anděla. 

Mimochodem, když už se bavíme o zkušenostech se strážnými anděli, zaujal mne příběh paní, která měla letět do Smolenska a v noci se jí udělalo tak špatně, že neodletěla a místo ní letěl někdo jiný. Poté, co se tak rozhodla, přestala mít zdravotní potíže. Takže co na to spolek nevěřících Tomášů?

0 0
možnosti
TV

tomtop

20. 5. 2010 16:42
Re: moc děkuji

intuice se dá používat jen málokdy ... pokud hodláte vyřadit racionalitu, pak ať vás a vaší rodinu ochraňují všichni andělé .. budou mít co dělat :-)

0 0
možnosti
I

intago

20. 5. 2010 14:57
všimli jste si

že z toho mají lidé strach, Ani se nedivím, JE TO SÍÍÍLA, napovídá mi intuice jedna nevyzpytatelnááááá

0 0
možnosti

smějící se bestie

20. 5. 2010 14:33
***

no kdyby tě srazila tak bys o tom nepsal. Existují i diblíci. Takže se to vyrovnává.

0 0
možnosti
MS

Darien

20. 5. 2010 14:23
Prostá odpověď zní - Ano.

Gratuluji - jednak k přežití, jednak k tomu, že jste prožil něco, co vás donutilo se zamyslet.  Víte, jsme tak vychováváni od malička. Na co si nesáhnu, to neexistujete. Co nepotvrdí kolokvium vědců, to neexistuje.  Co není přísně racionální, to neexistuje.  Kde se v člověku bere ta zpupnost, že má patent na vědění všeho o světě, vesmíru?   Jsou miliony zážitků mimosmyslových, duchovní, esoterických - ale pořád si kde kdo klepe na čelo a Boží existenci vykládá jako cosi zpátečnického a naprosto neexistujícího.  Spolek materialistických ignorantů Sisyfos by vám určitě dal nějaké s prominutím dementní přísně racionální vysvětlení, například to, že jste si v šoku až dodatečně vsugeroval, že jste něco slyšel v hlavě a že jste ty kroky udělal zcela mimoděk.  Už to vidím.  Jenže ono to tak zřejmě není.  A není tomu tak u tisíců lidí, kteří si uvědomují, že krom pěti smyslů, určených pro pohyb a existenci v hmotném světě, máme i jiné receptory pro ten neskonale větší "prostor" mimo. Vítejte.

0 0
možnosti
G

gh_12

20. 5. 2010 15:34
Re: Prostá odpověď zní - Ano.

ne na co si nesáhnu neexistuje - co není na google, to neexistuje! ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.