Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

notebook.r51

30. 11. 2010 9:17
Italové jsou mafiáni, kněží przní děti

a je to. Urazí se snad nějaký kněz? Určitě ani náhodou, podle stejné logiky. Vždyť se ho to netýká, týká se to konkrétních jedinců. Tak proč tolik povyku?

0 0
možnosti
S

Smrť

29. 11. 2010 11:08
Smekám...

Tenhle článek si zaslouží gigantickou karmu R^R^R^

0 0
možnosti
B

bambasek44

29. 11. 2010 4:01
nase vlada je silne rasisticka

na zaklade rasoveho rozliseni sikanuje bilou vetsinu a protezuje dane etnikum, kteremu za penize danovych poplatniku zajistuje vysostne postaveni ve spolecnosti a to i pred zakonem.Volime si vlastni nepratele.Volime si ty, kteri nas okradaji ve prospech tech, kteri nas a nase deti ohrozuji. VOLIME SI SPATNE! Oprava slovniku:

politicka korektnost - cesky jednoduse lez..feministka - statecna bojovnice vsude, kde ji nic nehrozi a kde to sype z dotaci

hlavni cil femisnistky - zenska musi mit koule a chlap vaginu

sociolozka - multikulturni extremistka, levicovy radikal, pri premnozeni dochazi k jejich militarizaci..

rasista, nacek, xenofob - slusny clovek, ktery se chce vyspat do prace, ktery se nechce bat chodit po ulici po setmeni a stejne tak ma starost o sve deti..

0 0
možnosti
S

sůva

29. 11. 2010 1:04
Ne všichni cikáni kradou !

- ale všichni kapsáři v tramvaji jsou cikáni .

0 0
možnosti
PD

P.D.F

29. 11. 2010 7:40
Re: Ne všichni cikáni kradou !

R^[>-]

0 0
možnosti
HZ

DADAnce

28. 11. 2010 23:25
Rasismus není paušalizace,

ale učení o podřadnosti určitého etnika. Ono těch slušných cikánů nebude tak málo jako výher v loterii, jen nebudí takovou pozornost  jako jejich problémoví soukmenovci... Že by starostu někdo až tak dehonestoval, jsem si ještě nevšimla... Jo, problémy s mnoha cikány jsou (a neodpustím si, že to je důsledek debilní politiky vůči tomuto etniku už od 2.světové války - řečeno s Jánošíkem - "Keď ste si ma upiekli, tož si ma aj sjezte.") Ale na nedávnou zprávu o napadení policistů v Ostravě tu dost lidí reagovalo nadáváním na cikány - a nakonec se ukázalo, že to měli na svědomí ožralý baníkovci.

Na výpad: "Vy jste zavraždili Krista!" pan Roubíček odpověděl: "To my ne, to udělali Kohnovi." ... to jen připomenutí doby, kdy za všechno mohli taky jen ti jedni...

Zákony musí dodržovat všichni stejně, ale hlubší příčiny se u všech stejně řešit nedají...

0 0
možnosti
OS

Naivní volič

28. 11. 2010 23:53
Re: Rasismus není paušalizace,

Rasismus vychází z učení o lidských rasách a jejich vlastnostech získaných určitým odlišným vývojem a genetickým předpokladem. Tedy o tom že jsou rasy vyspělé a zaostalé, nadřazené a podřadné, předurčené k existenci a k zániku. Jejich vnějším znakem je fyzická podoba. Na tom není nic špatného a i já si myslím, že nejsme jedna jediná velká lidská rasa se stejnými schopnostmi, vlastnostmi a genetickým vzorcem. Praktická realizace nacistického pojetí rasismu je však nebezpečná a zavrženíhodná. 99,9 % zde diskutujících se to podle mě netýká a jedná se jen o přirozenou naštvanost na způsoby řešení problému, před kterým někteří odpovědní politikové a státní úředníci strkají hlavu do písku nebo ho špatně řeší. A to je daleko nebezpečnější, než aktivity neonacistů.

0 0
možnosti
OS

Naivní volič

28. 11. 2010 23:23
Paušalizace je zavádějící

a neměli bychom se k ní uchylovat, i když předpokládáme, že všichni pochopí, jak jsme to mysleli. Neměli bychom ji a priori zakazovat nebo z ní vyvozovat nějaké konkrétní důsledky, ale chápat ji v kontextu jako informaci. Mě nedělá problém pochopit věty typu : Cikáni jsou špatní, Češi jsou Švejkové, taxikáři okrádají, komunisté jsou ku.vy, poslanci jsou líní, politici jsou zkorumpovaní, Němci jsou pořádkumilovní, co Čech to muzikant, pitbulové jsou zabijáci, hadi jsou jedovatí, Italové jsou líní ap. Automaticky chápu, že ne všichni, ale zřejmě většina, která tyto skupiny charakterizuje. Nevím, kde je procentní hranice, podle které je pak určitá skupina charakteristická (20,35,50,70 % ?).  Já nekradu, ale bylo mi nepříjemné číst v recepci Vídeňského hotelu upozornění: "Prosíme vážené hosty z Česka, aby u nás nekradli !". Jak velké % našich turistů tam kradlo, že jsme dostali tuto nálepku ? Kolik % taxikářů okrádá kunčafty, že jsou charakterizováni jako zloději?

0 0
možnosti
OS

Naivní volič

28. 11. 2010 23:27
Re: Paušalizace je zavádějící

Karmu jsem Vám dal s čistým svědomím R^

0 0
možnosti
SL

Manco Kapak

28. 11. 2010 23:14
Souhlasím

Souhlasím s tím co bylo napsáno.Znám samozřejmě velmi slušné lidi tohoto etnika,ale je jich zoufale málo.Tady by stačilo,že jsme si všichni rovni,ale všichni víme jak to vypadá.Jak se jim v něčem nevyhoví,tak je to diskriminace!Jsem z Ústí nad Labem a tak jeden příklad za všechny:Červeňákovi a zdemolovaný dům.Tam byli

(původně)krásné domy,než byli"obydleny tímto etnikem! 

0 0
možnosti
JH

hurkajan

28. 11. 2010 23:04
ano

toto je vysoce inteligentní názor na daný problém...vše má své souvislosti příčiny a důsledkyR^

0 0
možnosti
C

carolusI

28. 11. 2010 22:24
Pachatelé dobra

to je krásný název pro idioty, kteří nás chtějí poučovat a nevidí si ani na špičku nosu. Napsal jste to moc pěkně.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.