Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavel Kolar

4. 6. 2012 9:02
Pláč? Ale kdepak.

Nepláču a ani nefňukám. Není proč. Byla tady veliká šance opravdu ustavit opravdu pravicovou stranu. A nechybělo k tomu mnoho. Bohužel ta šance byla promrhána, zničena a pošlapána. Stejně jako já to cítí tisíce lidí. Bylo by chybou to neříc nahlas a dělat, že je vše v nejlepším pořádku. To opravdu není. Nedá se nic dělat, jedeme dál.

0 0
možnosti

Viktor N.

1. 6. 2012 16:04
takže jste pane autore volil Kalouska

Tak to vám tedy pěkně děkuju!!! ;-O

1 0
možnosti

Chytry.Levicak

1. 6. 2012 14:04
autore

nožná najdete stranu se skutečnou pravicí.ale pokud se jí podaří v stoupit do parlamentu,tak už to bude zase vše možné jen skutečná pravice

0 0
možnosti

Viktor N.

1. 6. 2012 16:03
Re: autore

nemáte pravdu: http://www.svobodni.cz

0 0
možnosti

Halfunx

1. 6. 2012 13:54
Zvolme si jak to s náma bude

Jsem rozhodně pro přímou demokracii a přímé financování. Maximálním ideálem je samostatná volební schránka každého občana ve virtuálním prostředí, ve které jsou hlavní témata určující myšlenky (ideje) pro směřování státu, principy a duch přístupu k životu ve společném státu a vystupování státu vně hranic pro všechny partnery. Všelidová veřejná diskuze je podkladem pro návrh „Veřejné objednávky“, ta je zpracována odborníky do paragrafů.

Účelem přímého financování je rozdělení konkrétních prostředku do jednotlivých oblastí veřejného života. Nerozhodují všichni občané, ale jen ti co v daném období odvedli daň. Je zde motivace daň odevzdat a mít možnost prostředky aspoň částečně rozdělit podle vlastního uvážení.

Už jen částečné použití přímé demokracie má velký dopad, začíná to ústavou a listinou práv a svobod a přímou volbou nejen prezidenta, ale i zástupců v obcích a městech.

Může se stát, že i tak si zvolíme špatně, lze to ale poměrně rychle napravit, dnes nezmůžeme nic.

0 0
možnosti

adua

1. 6. 2012 12:37
volby

Nevolila jsem žádnou stranu, která je v parlamentu ani komunisty. Volila jsem stranu, která se do parlamentu nedostala. Bylo mi to k ničemu. Docházím čím dál více k poznání, že je nutná u nás velmi razantní změna. A to jediná cesta přímé demokracie. Všechny strany jak zleva, tak zprava totálně zklamaly. Rovněž nevěřím Svobodným, neboť je to prodloužená ruka Klausova. Petr Mach několik let velmi blízkým spolupracovníkem a synové Klause tuto stranu preferují. Již jsem několikrát napsala o přímé demokracii a setkala jsem se s negativními ohlasy, že na to tahle země nemá. Copak máme málo odborníků? Chtělo by to lzačít od úplného lzačátku. Nová ústava, zákony, pořádná kontrola, zeštíhlení státního aparátu atd. Jiné cesty nevidím.Jinak čeká naši zemi bankrot. [>-]Církevní restituce to jistí.8-o

2 0
možnosti

Ccecil

1. 6. 2012 12:45
Re: volby

Přímá demokracie je v našich podmínkách nesmysl.Ostatně volba presidenta to potvrdí. Pořádat referenda lze pouze o směrech vývoje, nikoliv o konkrétních krocích.

0 0
možnosti

wikiped

1. 6. 2012 11:15
http://www.svobodni.cz/

http://www.svobodni.cz/ ;-D

0 0
možnosti

jarno3

1. 6. 2012 10:13
Pozdě fňukat, autore.

Koho mají dojmout vaše krokodýlí slzy? Kalouska jste stvořil vy a banda vám podobných. Tak teď nefňukejte, stejně jako ti, co přemlouvali bábu s dědkem. Jste typickým příkladem českého voliče. Naivky, co se nechá opít rohlíkem předvolebních keců. Pak pohudruje u piva nebo si uleví na blogu. A příště půjde opět hodit hlas těm, co dokážou lhát nejlíp. O Kalouska nemějte starost. Ten už si najde cestičku, jak nalákat hlupáky. Do voleb založí novou stranu, nebo vyhandluje podporu ODS ( když už mu nevyšel jeho plán ji zničit ). Už v tom má praxi. A mocné movité kamarády. A kdo má peníze,má moc, jak víte. V jednom máte pravdu- není koho volit. Tenhle režim je cestou voleb  nereformovatelný . Aby se něco změnilo k lepšímu, musí se nejprve změnit tenhle zkorumpovaný režim zdiskreditované čedské pseudodemokracie.

3 0
možnosti

jenyknovak

1. 6. 2012 10:45
Re: Pozdě fňukat, autore.

A co voliči VeVerek..........? Ti přeci také sedli na předvolební lži. O ostatních raději nemluvím.....

Jediná skutečně pravicová partaj jsou Strana Svobodných Občanů. A nevykládejte zase o Klausovi.....

0 0
možnosti

valissen

1. 6. 2012 10:09
Karma

R^

3 0
možnosti

Pavel Kolar

4. 6. 2012 9:09
Re: Karma

dík.R^

0 0
možnosti

žardy

1. 6. 2012 10:04
V roce 90

se cítila pravicí nejméně 70% národa...

0 0
možnosti

kelner

1. 6. 2012 9:59
Nevím

Článek je příliš nekonkretní, abych byl schopen k němu zaujmout stanovisko. Nepatřím k fan klubu pana Kalouska, ale zdá se mi, že některé jeho kroky, Vámi kritizované, přece jenom mají za cíl omezit tu legální zlodějnu v našem státě.

0 0
možnosti

oslik

1. 6. 2012 10:06
Re: Nevím

Vaše sny nějak nesdílím. Já se spíš přikláním k tomu, že jeho kroky mají za cíl zakrýt jeho staré hříchy. A nastavit prostředí pro budoucí tunely, ve kterých se jistě chce ve skrytu angažovat také. Například poslední tzv. důchodový pilíř vnímám jako jasný pokus o tunel. Dlouho se tam budou hromadit prachy bez výplat, pak to snad chvíli pojede, a nakonec to celé krachne a střadatelé přijdou o prachy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.