Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velká pravda. Vidím to stejně.R^

1 0
možnosti

Pane Kolář, přijde vám v pořádku, že mínusujete některé příspěvky ??

0 0
možnosti
Foto

Myslíte, že vy jste mi to jako zakázal a tak si mám dát pozor? Jistě že mi to přijde v pořádku, proč bych asi tak nemohl? Však to vidíte ne?

0 0
možnosti
Foto

Teda tady se nám to rozjelo, no, jako obvykle očekávatelné reakce na pocity typu: "Reaguji na to co si myslím, že by autor napsal, kdybych to psal já."

2 0
možnosti

Rusko, Ukrajina a za vše může EU, jak jednoduchý má autor svět ;-D

2 0
možnosti

Velmi správně, pane. Vidím to úplně stejně.

Já jsem politicky vpravo a v RF vidím podstatně menší zlo než v EU.

3 1
možnosti
Foto

Obávám se, že největší guláš v tom má sám autor. Mohl by nám vysvětlit, proč v Rusku je stále tolik soch Lenina a Stalina, kteří patří dodnes k posvátným modlám?

4 2
možnosti

Máme opravdu jiný úhel pohledu než rusové. Lenin nastínil ideu a Stalin byl vůdce,který nezklamal.A to jsou hodnoty pro Rusy a Rusko trvalé.Odsud to nemůžeme pochopit a hodnotit.

1 0
možnosti
Foto

Názor odlišný od mého , leč proč to netolerovat ? Už jsem to kdesi psal - ne že by to bylo důležité .ale :

EU se svými nepopiratelnými ptákovinami je asi o dva řády nad ruským způsobem života a politiky , nad carem Putinem.

Mimochodem , za těch cca 10let našeho účinkování v EU jsme na dotacích získali zhruba 300 mld Kč. Čistého - jedná se o rozdíl mezi platbami a příspěvky.

Co dodaR^t ?

3 0
možnosti
Foto

Kdo si myslíte, že ty peníze zaplatil? A jak si myslíte, že to bude do budoucna? (to číslo je trochu jiné, neb realita s plánem rozdílná jest)

4 1
možnosti

Nemáte pravdu, byl jste někdy v Rusku? Je to stejný sociál-nacionalismus už od cara Nikolaje. A je úplně jedno, jakou zrovna má ta "flaška" nálepku - komunismus, socialismus, kapitalismus. Obsah je stále týž.Rv

7 1
možnosti

Tak jsem si myslel, že blog bude objektivní. To jsem ale naletěl! To, jaké se jeví Rusko dnes mně, nemá s komunismem co dělat !! Kdo byl v Rusku a jejich bývalých satelitech po roce 1990 až do teď a nebyl na hlavních silnicích a cestách a dostal se i mezi opravdu obyčejné lidi, pozná, že jsou stejní jako všichni lidé na celém světě. Jenže o nich ta politika není, stejně jako na celém světě. Je to o mocných a o lidech, kteří tuto zemi reprezentují v cizině a nebo kteří v jejich zemi přicházejí často do styku s cizinci. A tady je už vidět veliký rozdíl. Většina Rusů, ne všichni !!, se chovají velkopansky a nadřazeně. Jejich krédo např. v Kazachstáně – tady to bylo naše a zase bude a to doslova, a nevím to jen z doslechu! V Čechách jsem se s tímto názorem setkal taky, kdy doslova s despektem říkali, učte se Rusky, bude to váš státní jazyk. A nebyl to jediný příklad. Nedejme se mýlit, že bohatí Rusové, kteří žijí na západ od ruských hranic jsou zastánci západních hodnot. Naopak. Sice jich rádi využijí, ale radši, kdyby hranice Ruska byla daleko dále na západ.

5 1
možnosti
Foto

Pane Port, stejně jako vy i já jsem se v mém městě, kdy bydlím a kde je víc Rusů, než Vietnamců setkal s jejich chováním, které je jak vy píšete velkopanské a nadřazené i s tím, že už nám několikrát řekli, že se k nám vrátí, že jsme Slovani jako oni a že patříme k nim a že se zase budeme povinně učit ruskému jazyku.

5 1
možnosti
Foto

další rusofil, který prozápadní orientaci nazývá komunismem a Kágébáckou totalitu div ne osvíceným režimem;-D

Kovaní komouši jsou vesměs na vaší straně a straší pořád Německem.;-)

6 3
možnosti
Foto

Další čtenář, co nechápe význam slov, ale má touhu se ke všemu vyjádřit..

3 1
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.