Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čím více zbraní mezi lidmi, tím víc útoků podobných šílenců. Víc bezpečnosti ale určitě ne.

1 6
možnosti
Foto

A to máte jenom pocit, nebo to máte nějak statisticky doloženo? Statistika totiž hovoří jasně a to právě opačně.

7 1
možnosti
Foto

je přece jistý rozdil mezi nástrojem určeným bezprostředně a přímo k zabíjení, a nástrojem pro jiné použití, který ale může být použit i na zabíjení. Samozřejmě v jistých případech se ten rozdíl stírá, sekyra. Ale přece jenom sekyra určená k boji vypadá jinak než sekyra dřevorubcova.

0 0
možnosti
Foto

Ano, sekera (nebo mačeta) zaseknutá v hlavě vypadá jinak. Je zjevně od krve. A představte si, že soused má zbraň a ta za dobu své existence nikdy nikoho nezabila, byť je využívána hojně. Asi ji špatně používá.

3 0
možnosti
Foto

Rázně jste se vypořádal s neexistujícím problémem. Nezaznamenal jsem, že by kdokoli, například ministr Chovanec, v souvislosti s Uherským Brodem vystoupil s požadavkem na zákaz střelných zbraní. Zákon je napsanej rozumně, jen by se měl začít důsledně dodržovat. Například doktoři by neměli potvrzení vydávat kdejakýmu zakomplexovanýmu trotlovi. A že jich tu se zbrojním průkazem běhá.

0 2
možnosti
JD

J94a82n 32D96v53o95ř97á78k

25. 2. 2015 8:45

Já jsem něco podobného, Buriánku, zaznamenal. Ve zprávách na Primě v hlavním vysílacím čase, si ministr Chovanec v rozhovoru na místě činu položil řečnickou otázku, jestli náhodou těch zbraní v ČR není nějak moc. To prosím v okamžiku, kdy těla ještě nevychladla a policie stále neskončila s ohledáním místa činu, neřku-li s vyšetřováním. To ani nezačalo.

5 0
možnosti
Foto

I56v33o 83C28i97l72i42c61h

25. 2. 2015 6:21

Funguje zákaz zbraní například v Anglii?

https://www.youtube.com/watch?v=C61jfDK3WhQ

Snižují regulace zbraní zločinnost?

https://www.youtube.com/watch?v=sLudHrDquhw

0 0
možnosti
JH

Tak ten systém jsme již absolvovali. Vězni v koncentračních táborech a komunistických gulazích zbraně neměli, ani ty autorem zmíněné pseudozbraně. Zato jich měly spoustu silové složky státu. Oficiálně se od zmíněných systémů distancujeme a bijeme se v prsa, jak jsme demokratičtí, ve skutečnosti kráčíme zpět k těmto  totalitním systémům. Média jsou plná tolerance a odsuzují tendence k paušalizaci v případě islámského terorismu nebo cigánské zločinnosti. Vyšinutý jedinec se vždy najde a nelze tomu zabránit, tady jsem ochoten, na rozdíl od výše zmíněného, souhlasit. Tento jedinec neprovolával při svém činu náboženská, rasistická ani politická hesla, přesto jsou tendence paušalizovat a omezit osobní svobody všem. Možná by bylo vhodné zveřejnit jaké měl politické preference, koho pravidelně volil. Jediné co o něm víme je, že neměl kriminální minulost a měl povolení vlastnit zbraň, tudíž se státní šikana vrhá právě na tyto skupiny obyvatel. Naši politikové by se měli rozhodnout, buď paušalizovat a uvalovat kolektivní vinu na všechny nebo na nikoho.

8 0
možnosti
DP

D60a30d89a63k 71P78e59t38r

25. 2. 2015 5:00

Raději zakázat některé blogéry, tak pane hádejte, kterým začít.

0 1
možnosti
LM

A to pomuze taky tolik,jako zakaz drzeni strelnejch zbrani?

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.