Diskuse

Brexit?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Jenže ona to není taková sranda! Pod vlivem falešného a lživého hecování z obou stran táborů si Britové zvolili emocionálně bez znalosti věci a bez reálných podkladů odchod z Evropské unie. Ale už čtyři miliony žádají vrátit stav před referendum. To dost dobře nejde. David Cameron, který ze sebe udělal parádního pitomce, vyhlásil referendum a výsledek ani zákulisně neovlivňoval proti katastrofě. Slíbil, že ihned po referendu nastartuje proces opuštění Evropské unie. Dnes se k tomu nemá. Britové se k tomu také nemají. Ale zůstat na půl cesty nelze!

Britové zvolili odchod z Evropské unie, nyní se cukají, vláda není protievropská, tak to nechce řešit, tak budou volby a zvolí si další proevropskou vládu. A já myslel, že Kocourkov máme jen u nás. A tak se Britové postarali o bizardní léto. Stálo jim to za to?

A příčina? Politik David Cameron neunesl svoji politickou odpovědnost a svoje kvalifikované rozhodnutí hodil na emocionálně vyburcovaný dav. Prokázal svoji totální neschopnost.

A poučení pro nás: Referendum se možná hodí do politiky švýcarských kantonů, ale jinak pro ostatní Evropu je enormně riskantní. Politik se nesmí zbavovat svojí odpovědnosti přehozením svojí odpovědnosti na nemyslící dav!

0 1
možnosti
Foto

Proc si pak hrajeme na demokracii, kdyz dav (tj. vetsina lidi) dle Vas nemysli?

0 0
možnosti
JS

Nemam obavy, ze to tem gerontum a neuvedomelcum EU spocita. Bude se referendovat tak dlouho az je prejde chut na podobne vylomeniny. A v Bruselu se bude mluvit nemecky!

1 1
možnosti
JR

J31a17r23a 28R20a19n45k

27. 6. 2016 22:52

Vam vadi cosi o tvaru bananu, Cinska vlada zakazala veskere fotografie divek s bananem, kde je rozdil?

1 0
možnosti
Foto

Jsem drobet na rozpacích. V dnešní době už lze obtížně rozeznat, jestli to myslíte vážně, nebo si děláte pr... el. Ale pokud to myslíte vážně, tak se zamyslete nad těmi ubohými ovocemi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.