Až se ucho utrhne

14. 03. 2015 12:23:33
Ano, západní společnost se chytila do pasti své vlastní benevolence. Pod rouškou práv a svobod jsou vyzdvihovány menšiny a pošlapávána práva a svoboda většiny. Útočník a agresor je ve výhodě oproti napadenému, přistěhovalec oproti místnímu, cizí investor proti domácímu, vlastně je ve výhodě kdokoliv, kdo je cizí nebo nějak úchylný, ale hlavně když je odjinud.

Cizincům je dáván mnohem větší prostor, než by bylo přípustné a žádoucí pod průhledným pláštíkem, který se zove „boj proti nesnášenlivosti a xenofobii" , ale ve skutečnosti je to jen obyčejný projev oikofobie* aktérů pozitivní diskriminace cizích a nepřátelských elementů, kterým je díky nim dáván mnohem větší prostor a podpora, než je dávána místním většinovým, nekonfliktním lidem, firmám, podnikatelům a řadovým občanům. Ano těm, kteří se provinili prostě jen tím, že nevyčnívají z řady nějakou tou zvláštností nebo úchylkou, jsou tu naneštěstí doma a jejich největší trestaná chyba je slušnost a snaha žít v souladu se zdravým rozumem a živit se vlastní prací. Ti si podle současných sluníčkových kavárenských politiků nezasluhují pozornost a podporu, tedy ano, zaslouží si pozornost, ale to jen a pouze v případě, že je zase potřeba někoho odřít o další daně, nebo se opět hledá nějaký ten chudák, který tu cizí jinakost zase zaplatí nebo na ni doplatí.

Typické jsou třeba investiční pobídky, na které místní podnikatel nedosáhne, ale přivandrovalá firma je dostane jako mávnutím kouzelného proutku. Od pozemku za korunu až po daňové prázdniny či všemožné dotace a podpory. Jiný případ je třeba ochrana identity zločinců a na druhé straně pošlapání práv jejich obětí. Pozitivní diskriminace menšin a skutečná diskriminace většiny, která z ní automaticky plyne. Nebo dále benevolence k agresivním a nesnášenlivým skupinám obyvatel a neadekvátní trestání kohokoliv, kdo projeví jen náznak nesouhlasu s touto nepřípustnou praxí.

Glorifikace a omlouvání z podstaty agresivního a nesnášenlivého náboženství a ideologie, kde je agresivita a nesnášenlivost jakoby zneviditelněna, neb se aktuálně nehodí to připomínat a naopak přehlížení a despekt k morálním základům celého vyspělého západního světa, kdy se na křesťanství hledají jakékoliv chyby jako záminka k trvalému odsuzování všech, kdo mají úctu a respekt k základním přirozeným morálním hodnotám. V neposlední řadě pak stavění homosexuality na piedestal společnosti a snahy o její zrovnoprávnění s manželstvím a naopak postupný rozklad jak ekonomiky tak morální a faktické podpory klasické rodiny, kdy efektivnější je podle platných zákonů oficiálně raději skutečné manželství vůbec nelegalizovat.

Nelze přehlédnout jakou důležitou roli pro budoucnost hraje ochrana dětí před domnělým násilím a „nepříznivým“ výchovným působením rodičů a to až tak, že vynucované „ochranné“ kroky společnosti řízené pachateli dobra způsobují obrovské škody na psychice dalších generací, kterou lze velmi často v důsledku absence přirozeného hodnotového řebříčku nazvat „generací spratků“, která se etabluje zvláště na sever od české kotliny.

Sdělovací prostředky pak pod taktovkou stejných lidí vytvářejí ve společnosti ty správné nálady, kdy je nepřípustné například informovat o kořenech kulturního původu útočníků a zločinců, pokud se to díky pozitivní diskriminaci nehodí, ale naopak jsou tyto zdůrazňovány v jiných případech, aby většinová společnost získala pocit viny a potřebu si sypat popel na hlavu. Je-li vypálena mešita žhářem, je tato skutečnost náležitě v hlavním vysílacím čase několikrát zdůrazněna, abychom se pak vůbec nedozvěděli, že za srovnatelný čas bylo na stejném území vypáleno několik desítek kostelů, natož aby se jen slůvkem zmínilo, kdo za to může. Je nám do hlavy vtloukán protest několika desítek pomatených multikulturních demonstrantů, aby statisícové demonstrace odehrávající se u našich sousedů v témže čase byly zcela pominuty, protože to není ten správný sluníčkový apel.

Je naprosto běžné, až by se dalo napsat příznačné, že činy pachatelů dobra přinášejí přesně to ovoce, proti kterému tak velkohubě bojují. Téměř je to pravidlem, že sluníčkové kroky jsou veskrze kontraproduktivní. Tedy jejich boj proti nenávisti produkuje ještě větší nenávist, jejich boj proti nesnášenlivosti podporuje mnohem větší nesnášenlivost, pozitivní diskriminace produkuje ještě větší diskriminaci, dotace podnikání likviduje samotné podnikání a svobodný trh a tak dále a tak dále. Nekonečná a stále se opakující kontraprodukce. A vždy, když už je na bíledni, co se stalo, vždy se uhne jinam a hledá se viník jinde, než kde skutečně je, tedy ti sluníčkoví pachatelé dobra za to nikdy nemohou, protože to vždy mysleli dobře.

Toto a další a další chyby jsou stále dokola opakovány a multiplikovány v celé naší takzvané západní civilizaci, aby pak nakonec ve svém důsledku zapříčinily úpadek nebo dokonce existenční zánik takto postižené společnosti. Čím později, tím bolestněji to nastane. Každá z těchto chyb nemá většinou za následek úplné selhání systému, ale spolu tvoří nepříznivý synergický efekt, který se prostě jednoho krásného dne neodvratně projeví. A ten den se neúnavně blíží tak, jako okamžik, „až se ucho utrhne“.

Pro někoho to zajisté bude překvapením, ale ono se ve skutečnosti stačí jen pozorně porozhlédnout okolo sebe a vnímat narůstající rozpory a pochopit, že nějak není chuť a vůle jim zabránit, ba právě naopak. Pachatelé dobra to asi dovedou až do hořkého konce a po celou dobu této smutné cesty budeme poslouchat jejich rétorická cvičení na téma „jak to oni dělají dobře“ a „ jak jsou všichni ostatní netolerantní“ a myslím, že oni nikdy nepochopí vlastní lví podíl na tom, co nastane. Skutečně to necháme tak?

* Oikofobie - odpor k domácímu a vlastnímu, přímo programová nenávist vůči vlastním kořenům a prostředí

Autor: Pavel Kolář | sobota 14.3.2015 12:23 | karma článku: 35.15 | přečteno: 1222x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 35.37 | Přečteno: 658 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 30.31 | Přečteno: 2296 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 17.06 | Přečteno: 301 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.35 | Přečteno: 218 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.68 | Přečteno: 281 | Diskuse
Počet článků 132 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4188

Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...