Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Žijeme v divné době.

  Chvílemi nemám zcela jistotu, že jsem vzhůru. Jako bych snil a probudil se v Orwellově románu 1984. Ze všech stran jsou slyšet hesla v obdobném duchu jako od Velkého bratra.  

Válka je mír          Svoboda je otroctví         Nevědomost je síla

Cokoli proti kolektivnímu myšlení multikulturalismu začíná být trestáno, dehonestováno a dokonce i kriminalizováno. Nic na tom nemění fakt, že se jedná o malý kolektiv, ale ten si vyhradil právo hovořit za všechny a patent na rozum. Lidská individualita se stává zločinem, vlastní názor je presentován jako xenofobie a nenávist a vlastně cokoliv co poukáže na bezpečnostní riziko za nesnášenlivost.
Malá část přijímačů jediné té pravé pravdy si uzurpuje právo diktovat ostatním svá naivní přání, jako jedinou neoddiskutovatelnou věc a toto paradigma pak šíří pomocí sdělovacích prostředků a nátlakových organizací hrazených ze státního rozpočtu. Ale posuďme sami, jak jsme skutečně na tom.

-         17. listopad si se slzou v oku připomínají muslimové, svazáčtí funkcionáři a kandidáti KSČ, kteří si tento svátek „nenechají ukrást“. Skuteční účastníci studentských protestů a celé revoluce jsou pak nařčeni ze zneužití svátku.

-         Ten kdo byl během revolučních dnů zásadně proti nominovat Václava Havla na úřad presidenta, což ale nakonec to pod tlakem ostatních udělat musel, neopomněl svou zásluhu na této nominaci zdůraznit.

-         Pod hlavičkou HateFree (Bez nenávisti) je vytvořena nezisková organizace financovaná z veřejných rozpočtů, jejíž náplní je rozšiřovat nenávistné urážlivé a dehonestující koláže ze své dílny vyvolávající v mnohých lidech chuť autorům dát přes hubu.

-         Všemožné organizace bojují za nadstandardní práva homosexuálů a muslimů, naprosto ignorujíce fakt, že pokud získají ta práva a dostatečnou sílu muslimové, homosexuálové skončí pádem z nejvyšší budovy ve městě rukou právě zbožných muslimů neb tak přikazuje prorok.

-         Cokoliv nebo kdokoliv, co nepěje ódy na jediné pravdy přijímačů, dělá co? No přece hnědne.

-         Ze šíření nacismu jsou obviněni ti, co upozorní, že viditelné označování izraelských výrobků v EU připomíná právě nacistické značkování Židů.

-         Za šíření netolerance a nesnášenlivosti jsou obviněni všichni, kdo si dovolí kritizovat netolerantní postoj islámu k ostatním vyznáním a nesnášenlivé prvky v islámské ideologii. Ze šíření nenávisti jsou pak obviňováni všichni, kdo na skutečnou nenávist upozorní.

-         Ženy ve vládních funkcích jedním dechem chtějí zavést kvóty na povinné zastoupení žen všude včetně soukromých firem a připouští, že i ony jsou ve funkci díky tomuto přístupu, aby na druhou dobu jak mávnutím kouzelného proutku ospravedlňovaly diskriminační přístup islámu k ženám náboženskou tolerancí.

-         „Ochánkyně lidských práv“ chrání lidská práva tak důsledně, že výsledek jde proti lidským právům těch ostatních, které by měla hájit primárně a to dělá dokonce aktivně pomocí provokatérů. Skutečná lidská práva rodiče (a dětí), kterému cizí úřady ukradly děti ji nezajímají.

-         Zatímco ti, co varují před pronikáním možných teroristů s migrační vlnou, jsou nazýváni netolerantními nesnášenlivými xenofoby, premiér této země oceňuje lidi, co napomáhají ilegální migraci a porušování zákonů hodnotí jako záslužný čin.

-         Zatímco jedna země je za postavení plotu na hranicích, aby zabránila ilegální migraci v rámci pravidel EU, kritizována jinou zemí, nakonec tato jiná země postaví plot také, aby ho eufemisticky nazvala „technickou bariérou“, kde vše je multikulturně v naprostém pořádku.

-         Když nakonec dojde k teroristickým útokům předvídaným zaškatulkovanými „xenofoby a nenávistníky“, jsou tito obviněni za zavinění útoků, protože za to přece může údajně tato jejich „nenávist“, nikoliv nikým nekontrolovaný příchod migrantů. (S pominutím faktu, že dva z útočníků byli vítáni jako chudáci co potřebují pomoci, dalších 8 bylo prokazatelně zadrženo v Turecku a zřejmě mnoho dalších už v Evropě vesele působí. Welcome refugees.)

-         Ti, co vítají migranty bez selekce podle pravidel a s porušováním zákonů EU a jednotlivých zemí, jsou oslavováni jako správní empatičtí občané, zatímco ti, co trvají na dodržování stanovených pravidel a zákonů o imigraci v EU jsou označeni za nepřátele a zlouny nemající soucit.

-         Teroristé (muslimové a přitom většinou francouzští občané), myšlenkově žijící ve svém světě islámu a nenávisti vůči všem „nevěřícím“, kteří spáchali pařížské atentáty dne 13. listopadu 2015, si balkánskou nebo africkou cestou opatřili zbraně a trhaviny, které v EU prakticky nikdo z občanů nesmí legálně vlastnit. A přesto na základě toho, chce evropská komise preventivně vzít svým slušným občanům všechny legální registrované zbraně, které jsou těm „teroristickým“ podobné už jen vzhledově nebo funkčně.

-         Jede-li do Číny president, kavárna se může pominout starostí o bratříčkování a lidská práva, dohodnuté investice nikoho nezajímají, zato se propírá možné pozadí všech aktivit. Jede-li na stejné místo o pár dnů později premiér, je vše v naprostém pořádku, lidská práva nikoho nezajímají a investice jsou jen a jen pozitivní.

A tak by se v dnešním šíleném světě, kde černá je označena jako bílá a bílá je označena jako černá dalo pokračovat ještě dlouho. Manipulace střídá manipulaci, podsouvání a používaná terminologie mající vyvolat ten správný dojem je na každodenním pořádku. Reportéři ve veřejnoprávním médiu pokřikují na experty, co nemají říkat a o čem se nesmí bavit, protože případná pravda není přípustná. A to vše jen 26 let po revoluci. Vítejte v nové, veselejší totalitě, je zde zpět, je jiná, je zákeřnější, je ukrytější, je manipulativnější, ale je tu.

PS: A nezapomeňte při tom blížícím se adventu, že Marie a Josef byli uprchlíci, kterým se při prchání za sčítáním lidu narodil ve chlévě syn a jehož následovníci jsou zakomplexovaní nenávistní xenofobové upírající všem lidská práva mající na svědomí křížové výpravy. Hate free.

 

Autor: Pavel Kolář | úterý 24.11.2015 7:33 | karma článku: 29,77 | přečteno: 762x
  • Další články autora

Pavel Kolář

Jak jsme válčili s mimozemšťany

Píše se konec roku 2025. Formace neznámých létajících objektů zaútočí na vesnici v čínském vnitrozemí.

8.1.2021 v 9:33 | Karma: 17,96 | Přečteno: 530x | Diskuse| Společnost

Pavel Kolář

Nová budovatelská hesla a přísloví:

Čas nezastavíš, prostě se ta lidová tvořivost nějak projevit musela. Tak vzhůru do toho a dobře se bavte.

11.10.2017 v 8:33 | Karma: 15,85 | Přečteno: 1509x | Diskuse| Společnost

Pavel Kolář

Volby v několika číslech

V České republice je zhruba 8 425 000 lidí, jenž mají volební právo pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.

22.8.2017 v 13:43 | Karma: 19,91 | Přečteno: 924x | Diskuse| Politika

Pavel Kolář

Absurdistán2

Myslíte si že absurdistán , co jsem popsal včera, nemůže být absurdnější? I to se velice mýlíte. Realita překonává očekávání.

13.7.2016 v 20:13 | Karma: 31,31 | Přečteno: 1451x | Diskuse| Společnost

Pavel Kolář

Absurdistán

Zdálo se vám 20. století šílené? Nezoufejte je tu 21. století. Nic jste nepromeškali, ta pravá jízda teprve začíná...

12.7.2016 v 22:33 | Karma: 42,31 | Přečteno: 3776x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Kontrast v odvodech v Kyjevě a venku je neskutečný, říkají reportéři iDNES.cz

26. dubna 2024  16:04

Podcast Únava vojáků i civilistů na Ukrajině je vysoká, ale stejně tak i morálka. Redaktor Michal Voska a...

Žena nedbala varování své banky, falešným makléřům poslala přes milion

26. dubna 2024  15:57

Podvodníkům naletěla dvaašedesátiletá žena z Jičínska, která nedbala ani upozornění ze své banky,...

VIDEO: Strážníci v ulicích naháněli bagr, opilý řidič si jel pro cigarety

26. dubna 2024  15:42

Městská policie z Krupky na Teplicku zveřejnila video z netradičního zásahu svých strážníků. Ti...

Medaile z policistova hrobu nosil zloděj jako ozdobu klíčenky. Odhalila ho DNA

26. dubna 2024  15:36

Policie dopadla zloděje, který v říjnu roku 2022 v Ostravě-Vítkovicích ukradl dvě medaile z hrobu...

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...

  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.