Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tic-Tac

31. 1. 2009 19:52
Pane Koláři

Trošku jsem z přečtení článku nepochopil o co Vám jde, ale z diskuse a mailu, který jste mi zaslal to pak už je zřejmé. Jen Vás tedy požádám, aby jste kouknul na ten billboard. R.P., 19 let. Tady se jistě jedná o svobodníka Prinicha. A.B., 38 let. Tady se téměř jistě jedná o Aleše Bartuška, který se 11. 9. 1993 zabil na leteckém dni ve Kbelícha. Zůstali po něm dvě malé děti a rodina vysoudila na firmě Anex Cirus po 9 letech tahanic odškodnění 1 mil. korun. Dají se k tomu dohledat informace na netu. A.R., 30 le. Netuším o koho jde, ale snad to někdo bude vědět. Vaše úvaha o zneužití smrti vojáků Balšínka a Kordače na tom billboardu je tedy milná. Balbínovci míří úplně jiným směrem a ten je jasný. Nekvalitní výrobky Anexu.

0 0
možnosti

Pavel Kolar

31. 1. 2009 20:07
Re: Pane Koláři

Co to mění na faktu, že to s VPT-100 příčinně nesouvisí? 11.9.1993 VPT-100 přeci neexistoval... takže?

0 0
možnosti

venda44

31. 1. 2009 11:46
JPP

Milý pane, Kalouska není třeba pomlouat, za něj jasně hovoří jeho činy. Vy řešíte pouze technickou kvalitu padáků. S tou samozřejmě váš miláček nemá nic společného.

Okolnosti za jakých vznikla zakázka na jejich nákup a kolik peněz to nás všechny stálo už vás nezajímají. Veliká škoda, že zatím nikdo nevymyslel a nevyrobil padák pro Kalouska

0 0
možnosti

Pavel Kolar

31. 1. 2009 9:44
Dobrý den, zdravím všechny kalouskobijce

Možná vám rozhořčeným uniklo, že neřeším kdo a za jakých okolností přiděloval zakázku, ani jestli za to Kalousek může nebo ne. Je v tom takový mediální guláš, že se v tom pravděpodobně nikdo nevyzná. Těch negativních a často i protichůdných informací je příliš mnoho, přičemž hodně z nich má signatury JPP.

.

Meritem věci o které jsem psal je jediná věc a to fakt, že proklamovaná billboardová smrt je lež a ta byla zneužita k pomlouvačné kampani. To nikdo nezpochybňuje a raději se vždy uhne jinam. Slovy klasika "stojí, stojí, ale kdyby seděl, stejně by nepustil, já je znám" 

0 0
možnosti

venda44

31. 1. 2009 9:40
Padáky

Příběh padáků OVP 100 je jen jednou z aférek geniálního Kalouska (oslovení pana, se mi v jeho případě příčí použít), která ale bohužel neskkončila jen mnohamiliónovými ztrátami, ale měla na svědomí i lidský život. Kalouskovo dlouholeté působení na ministerstvu obrany je obestřeno řadou tajemství a otazníků. Peníze které za jeho "ekonomického" náměstkování protekly ze státního rozpočtu někam do neznáma už dnes těžko někdo spočítá.

0 0
možnosti

jáva

31. 1. 2009 9:15
Příbramskej zmetek

Jako, že Kalous je KURFA mafiánská a jinak to nebude

0 0
možnosti

AKSAMIT

31. 1. 2009 8:57
haha,

a proc se v jedne slabe chvilce to vase slunicko jasne priznalo,ze nema ciste svedomi a hrisnou minulost,na to se ho zeptejte nejdriv...;-D

0 0
možnosti

udržba

31. 1. 2009 7:13
Anex

Firma Anex vznikla odtržením "skupinky" od firmy Mars Jevíčko. V době "získání" zakázky pro armádu, firma Anex neměla ani potřebné výrobní vybavení natožpak zkušené pracovníky, kteří by padáky vyráběli. Následkem, byly skluzy při dodávání padáků pro armádu a katastrofální kvalita.

0 0
možnosti

Kakarel

31. 1. 2009 6:33
Nedělala ty

padáky firma, která s tím nikdy neměla co dočinění? Nešila je někde v tělocvičně? Že to tak nějak bude, co? Snad mě paměť moc neklame. Abych snad pro boha neublížil expertovi na fšecko, Kalouskovi! To byl taky dobrý kšeft!(Y)

0 0
možnosti

www.evlada.cz

31. 1. 2009 2:51
To je sice pekne...

Ale Kalousek byl 1 namestek MO.A mel to na starost..Stalo to plno prachu a nic z toho nebylo..Jako manager funkci nezvladl.. Rok sem se musel koukat na ten nabubrelej arogantni ksich pana Kalouska. A stacilo. Ten clovek svoji funkci nezvladl a proto si znej ted Topolanek udelal ministra financi. Chemik sef financi. To dopadne urcite dobre :)  Jen pro zajimavost uvahy naseho financniho genia. Ucetni si nechce pucit ted za relativne levno( pri jeho odhadech rustu 4.5 %  se dnes stalo slabejch 1.4% ale realita je minus 2-3%) Tzn jak to dopadne..  Pujci si ve tretim kvartale 3x vic za 3x draho... :)... Je to zoufalec..

0 0
možnosti

wood

31. 1. 2009 1:22
Je to hnus

zneužít smrti vojáka,který se zabil po seskoku padákem.Kalousek tedy vůbec není zodpovědný za smrt tří parašutistů,kteří nepřežili seskok  padáky schválenými p.Kalouskem.On ten Kalousek počkal několik let až se stane tragédie,aby nějaký jeho podržtaška prohlásil,že občas voják seskok padákem nepřežije.Jako by to byla nějaká běžná věc.

0 0
možnosti

celim

31. 1. 2009 1:48
Re: Je to hnus

Kdybyste si přečetl ten odkaz, tak byste věděl, že s padákem , který nechal objednat Kalousek, se zabil jen jeden nezkušený voják a byla to spíš vina jeho veitelů, že tak nezkušený s ním skákal vzhledem k jeho určení!

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.