Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Zuzana Hejná

29. 6. 2009 7:13
brečí tak usilovně

na špatném  hrobě, že začínám mít dojem, že jde o něco jiného...

0 0
možnosti
K

kenev

29. 6. 2009 7:23
Re: brečí tak usilovně

Jde o to, že náš stát vynakládá nemalé prostředky do EÚ ve prospěch dotační politiky v zemědělství. A zde je problém. Prostředky takto získané přerozdělju EÚ mezi silné státy a tak se stává, že jejich mléko je levnější i díky naší dotaci.

Oni ho levněji nevyrábí. Jsou více dotovaní.

Je pravda, že pan Veleba mele a je schopen si poplést kravín a obchod s erotickým zbožím - proto věci trvale řádně nevysvětluje.;-(;-)

0 0
možnosti
LA

mogula

29. 6. 2009 7:05
nechápu

Tak jsem včera koukal na klábosdení pana Veleby o tom, jak pro mléko není odbyt, cena je malá a že pokud stát nenasype, bude bez práce 2000 zemědělců. Myslím, že se tento kolovrátek opakuje již někiolik let. Buď prší nebo neprší, pak je něčeho moc a nebo málo a státe dej. Konkrétně u mléka nechápu, když je ho přebytek, tak proč se tedy vyrábí. Asi není potřeba. Tak proč toto ještě podporovat doplácením peněz ? A když se nedoplatí, šup stávka, bordel, kravál a vyhrožování. Ale chtělo by to všude měřit stejným metrem - např. žádné šrotovné a podobné lobistické úlitby. Není odbyt, asi to není potřeba. Netuším proč se musí každý rok zvyšovat DPH, jinak je to tragédie. Lépe řečeno tuším, protože se pořád argumentuje dluhy vůči DPH. A čím yšší je DPH tím větší mohou být dluhy. Ale to je celé pak letadlo.

0 0
možnosti
HV

Nedobrotka

29. 6. 2009 6:54
Protest...

R^ karma. Já si mysím, že se to stalo takovou veselicí .  Lidi  si pařijedou do Prahy  zařvat, něco rozmlátit. Někteří se mohou pochlubit sousedům,  že byli v televizi. Právě ze záběrů televize mám dojem, že někteří ani nevědí proč protestují. A pak hurááá do nákupních center. I když je v současné době zboží všude stejné. Večer se sejdou v hospodě, sice nic nevyřešili, ale zábava to byla bezva.

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.