Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Vrah

17. 9. 2009 0:26
Zastávám se pohádky o Červené Karkulce!

Vy té pohádce nevěříte? Ale to děláte chybu – ta pohádka totiž dětem říká, že mají poslouchat své rodiče a že se nemají bavit s neznámými vlky (ehm, tedy lidmi) a svěřovat jim své soukromí.

Podstata mýtu totiž nespočívá v jeho historicitě či „vědecké“ věrohodnosti (babička s Karkulkou vyjdou z vlkova zažívacího traktu celé, zdravé a v neposlintaném fěrtošku, myslivec rozpáraného vlka zašije, aby se posléze utopil…).

Podstata mýtu spočívá v něčem úplně jiném – je to příběh, který se sice nikdy nestal, často je dokonce zcela nepravděpodobné, aby se mohl stát, ale přesto bude do skonání věků pravdivý a vždy bude poučné si jej vyprávět a věřit mu.

0 0
možnosti
JB

OrpheusF1

17. 9. 2009 0:00
Jyrka umí

Jyrka prostě umí. Upřímně není to žádný blbec, dobře ví, jak si nejlíp namazat kapsu a teď z krizové ekonomiky nic dobrého nekouká.. kdepak, tahat ekonomiku není nic pro něj, on umí skvěle zadlužovat, ale myslím, že i on pochopil, že to by teď nebylo vhodné, tak holt udělá další kotrmelec, za 3 měsíce vytáhne pár nějakých kauz a bude doufat, že lidi mezitím zapomenou.

Peněz na volby má podle všeho v podstatě neomezené množství, takže v čem je problém, kampaň se udělá znovu. A co víc, díky tomuto kroku se mu možná podařilo celkem slušně pumpnout rozpočty stran a straniček, které si nenamastily kapsy na Gripenech, Unipetrolu apod, takže to musí platit opravdu ze svého

0 0
možnosti
SL

MR.KITE3

16. 9. 2009 23:58
Dobré, myslím že zastáváte většinový názor.

A to včetně té malé poznámky o editi, což je opravdu soc-komunistická 3,14ča.

0 0
možnosti
K

kaktusak

16. 9. 2009 23:57
Republiku by poškodilo další trvání Topolánkovy vlády

Je moc dobře, že se tehdy opozici podařilo Topolánka sesadit.

0 0
možnosti
A

akki

16. 9. 2009 23:54
Ano!

A to "blaho" si přímo říkalo o úder do tváře.Rv

0 0
možnosti
JS

Jana Kolářová

16. 9. 2009 23:36
kromě stejného příjmení máme dnes

téměř totožné názory - ostatně ne poprvé. Je to ostuda nehorázná - nikdy by mě nenapadlo, že se najde člověk, který je DO TAKOVÉ MÍRY schopen upřednostnit své zájmy a zvolit řešení, které evidentně škodí zemi. A doufám, že se lidem rozsvítí a dojde jim, o co jde panu Paroubkovi - a přeskupování procent voličských preferencí, především vyrovnání sil ODS a ČSSD (dokonce doslovné) a zároveň nárůst preferencí TOP 09 nakonec zamíchají volebním výsledkem tak, že bude Jiří Paroubek nakonec litovat vteřiny, kdy ho tenhle hloupý nápad napadl.

Takže smutná karma a doufejme, že se v červnu vesele zasmějeme. Zdravím :-) JK

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.