Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

oldiess

20. 5. 2010 10:56
Opravdu důležité téma

Kdybyste si ovšem uvědomil, že jste poodstoupil i stokrát předtím, ovšem s tím rozdílem, že v předchozích případech žádná řidička špatně neparkovala. Navíc i kdybyste nepoodešel, pořád byla šance, že byste před ní uskočil;-D Podle všeho zase nejela stovkou, když vzápětí dala zpátečku a z trávy vycouvala.

0 0
možnosti
PK

Pavel Kolar

20. 5. 2010 11:03
Re: Opravdu důležité téma

Pane Šesták, mýlíte se. Tohle bylo úplně o něčem jiném. Ale těžko se to bude vysvětlovat někomu, kdo to nezažil. Ten prostě neuvěří. Nechce. Vy prostě jen hledáte "nějakou jinou cestu", protože, co si budeme povídat, si něco přiznat nechcete. Děláte to často.

Kdybych jenom poodešel, považoval bych to jenom za štěstí. 

0 0
možnosti
K

Kvintana

20. 5. 2010 8:05
snad se vam v hlave rozsviti

hned vase prvni veta, ze v teto dobe neni cas na duchovno skutecne ukazuje, ze se venujete vskutku "dulezitym" prioritam ve svem zivote. doufam, autore, ze se vam po tomhle zazitku konecne v hlave rozsviti a prestanete psat ty sve nesmyslne blogy a jeste nesmyslnejsi reakce do diskuzi o politice a zacnete se konecne venovat i sam sobe. i kdyz o tom silne pochybuju, protoze byste ztratil jediny smysl sveho zivota ...

0 0
možnosti
PK

Pavel Kolar

20. 5. 2010 10:35
voličům levice se nerozsvítí snad nikdy

nechtěl jsem do toho zatahovat politiku, ale když už jste na to přivedl řeč, tak když mluvím s některými voliči levice, či poslouchám toho tlustého rozvedeného pána s bradavicí, úplně to zlo cítím jako hmatatelné. Tu sebestřednost, aroganci, závist a touhu po moci. Je to jako aura, jako stigma, které se nedá přehlédnout. A dost dobře nechápu, jak to někdo nemůže vidět, vždyť to úplně sálá. No, možná to bude proto, že vyzařují to samé.

0 0
možnosti
I

IoannesBaptist

20. 5. 2010 7:04
Proroci

se museli také nějak dozvědět, co přijde v budoucnosti. Schválně si najděte poslední vědecké práce teoretického fyzika Stephena Hawkinga. Spočítal, že "cestování v čase" je teoreticky možné. Ovšem nikoli do minulosti, výlučně do budoucnosti. Třeba jste to právě experimentálně ověřil.

0 0
možnosti
FK

manilaman

20. 5. 2010 5:50
Nerad bych ty andele ponizil

ale lidsky mozek s nama umi castokrat poradne zatocit, nic neni divneho ze iluze se mnohdy zamenuji za skutecnost. Vas popis volani manzelce patri spis do kategorie telepickych myslenek a to myslim uz nejak dokazali, ale andele? To jako rikate ze vas andel varoval abyste z toho mista uhnul? Tak proc pisete ze jste poodesel bez spechu? Kdyby ty slova " bez pryc" skutecne znely ve vasem mozku, asi byste utikal. Proste jste poodesel a nahodu nejaka blba ridicka zazmatkovala, to vas vyhodilo z normalu a stvoril jste si andela, aby se to dalo nejak vysvetlit.

0 0
možnosti
KTKPZ1

kos ti krade písničky za 14.90,-

20. 5. 2010 2:31
synchronicita

!!

0 0
možnosti
AR

Don don

20. 5. 2010 2:28
no

víte, je to trochu divné. Jednou jsem zažil následující situaci. Spím, a slyším mojí mrtvou matku volat mé jméno. Posadím se na posteli a opět volání jména. Už mi tuhla krev v žilách. Nebyl to sen, fakt ne. Do rána jsem neusnul.

0 0
možnosti
H

hyperpselaphesia

19. 5. 2010 23:59
dobrý večer :-))

no vidíte, já si myslím něco podobného a čas od času se přikláním k názoru, že nás tady hlídají duše našich zemřelých blízkých, které jsme milovali. Jinak jsem ale taky normální ...;-D Dalo by se o tématu psát ještě dlouho a určitě se najdou i jiní se svými duchařskými historkami, tak příjemnou zábavu :-)) :-)

P.S. Jednou jsem byla mouchou. Letěla jsem nad nějakou mořskou zátokou a byla jsem si vědoma své muší omezenosti, ve smyslu intelektové omezenosti nebo jak to nazvat, nejsilnější vjem z toho zážitku byla silná radost ze života. Z mušího života. To jsem jako člověk už dlouho nezažila...No škoda,že nevím, jak se tam znova vrátit ... asi se kouknu znova na ten film :-))

0 0
možnosti
M

milanalois

19. 5. 2010 23:50
A znáte podlitbu k svému andělu strážci?

Je to zde:

http://modlitba.cz/?pid=78&xid=_3&art=15

A mnohé další...

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.