Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Po case velmi trefna analyza.

7 1
možnosti
PS

Pěkně napsané, Karma ! Největší drzost v televizi, od vystoupení M.Zemana byla slova v Hydeparku od tuším Abbase, že Ježíš schvaloval kamenování. Takovou demagogii snad nelze pochopit. Děkuji za přesný výklad pro nezasvěcené. Ježíš mluvil o lásce a odpuštění, což jsou pojmy pro muslimy zřejmě neuchopitelné. Škoda, svět by byl lepší.

29 1
možnosti
Foto

Z toho co se dá o Ježíši přečíst, se dá myslím odvodit, že Ježíš proti kamenování nebyl. 

Proč si z Ježíše lidé často berou jen tu lásku a ne i to ostatní, to mi nejde do hlavy.

2 10
možnosti

A neboť se muslimové nesmějí odklonit o Koránu a jeho výkladu, žijí v Istanbulu a Indonésii pohodoví muslimové, před několika desítkami let byl mírný islám i v Iránu a Afghánistánu.

Lidé jako autor jsou na úplně stejné vlně jako fanatičtí muslimové. Odmítají fakta, vidí jen to svoje a budou mlít jen to svoje.

2 15
možnosti
Foto

Ty vole, tys to raději ani nečetl, že?

12 1
možnosti
MK

R^ Dobře popsaná situace dnešních dnů. Vůbec se mi nechce, avšak musím říci to ALE; půjdete-li za početnou UMÍRNĚNOU komunitou muslimů v Evropě a budete jim správně dokazovat, v čem byl Mohamed špatný, neuspějete. Museli by zahodit svůj celý  dosavadní život a začít o začátku.

Já vidím naději na řešení ve vyvolání diskuse, kde Mohameda ponecháme jako správně konajícího ve své době (nelze mu upřít evidentní snahu o posunutí morálky mezi kočovnými kmeny a snahu o určitou charitu) a vyzvedneme pasáže spíše náboženského charakteru, které upřednostňují milosrdenství před násilím.(Silně však budí podezření, že jsou opsány z Bible)

Nepodaří-li se vyvolat dialog, není jiné cesty, než se islamizaci bránit silou. Nejsem snílek, protože ,bohužel, muslimové o Koránu diskutovat zásadně nechtějí.

17 0
možnosti
KM

Jeden z nejlepsich blogu na dane tema. Skvela trefa do cerneho.R^ karma, samozrejme.

19 1
možnosti
BL

Přesně toto jsem chtěl napsat. Logické, přehledné, čtivé a hlavně .. NEPRŮSTŘELNÉ !R^

6 1
možnosti
DK

To srovnani s pastyrem je dost dobre...

8 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.