Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

česká republika má veliké mezery v možnosti použít pro obranu zdraví a majetku jakékoliv prostředky, tím pádem jsou útočníci a agresoři jistí že oběti se jim nebudou bránit.

Kdyby byla změna v tom že zbraň může mít každý svéprávný obyvatel, tak agresor skončí na prvním nebo druhém případě napadení o loupež atd. Zaútočil tak by musel čelit následkům.

Společnost která chrání život kriminálníka více než život jeho obětí je odsouzena k zániku.

2 0
možnosti
Foto

K39a27r66e51l 19R49a31d46a

5. 12. 2015 5:29

Jednou mi cikán řekl: ,,Já tě klidně bodnu, mě sice zavřou, ale ty budeš mrtvej."  Naštěstí jsem měl po ruce metrovou vodovodní trubku, takže uznal, že moje diskuzní argumenty jsou pádnější a rozešli jsme se v míru. Ale poučení z toho je jasné. Kdo má pádnější argument v ruce, má pravdu a následky je lépe nechat na později. Bylo to v době, kdy cikán byl ještě cikán a ne róm.  Postoj státu k možnostem sebeobrany byl ještě zápornější než dnes.  :-)

1 0
možnosti
LP

Ne jen zbraně , ale i atrapy zbraní jako zapalovače a hračky. Mám doma vzduchovku , z dálky vypadá jako malorážka , kde ji mám odevzdat ?

0 0
možnosti
Foto

Zpřísnit pravidla pro držení jistě lze, otázkou je, jaký to může mít efekt. Z praxe je jasné, že některé zákazy nic neřeší a jiné ano. Zákazy kouření například spotřebu cigaret snižují.Kdo si chce zbraň opatřit asi to udělá, ale vystavuje se prozrazení atd. a navíc je možné snížit počet případů, kdy někdo jedná v nějakém hnutí mysli, pod vlivem alkoholu , drog atd. Když zbraň má, může ji použít, když ji nemá asi ji nepůjde někam shánět. 

Na druhé straně zakázat náboženské přesvědčení není  možné. Jak byste to udělal, někomu "vymazal mozek", i kdyby to šlo, jak se dozvědět, co tam komu haraší?

2 3
možnosti
Foto

Máte snad pocit, že odsouzení nacistické ideologie taky nic neřešilo? Islám se náboženstvím jen maskuje. Většina je jen technologie podřízení - islam

2 0
možnosti
OK

Když muslim postřílí lidi, je vhodné řešit, proč to dělá a kde vzal nelegálně útočnou zbraň.

Když nemuslimské dítě zastřelí spolužáky ve škole, je vhodné se ptát, zda je vhodné, aby se kdekomu doma válely zbraně.

2 1
možnosti
RW

Takže když dítě doma sebere klíčky od auta a někoho přejede, tak zakážete auta????Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4885x
Dalo by se tvrdit, že otázka života vesmíru a tak vůbec již byla nejen zodpovězena a pár let to už je.